Om Hedegaard Madsen

Hedegaard Madsen Lønstrup er dit personlige ejendomsmæglerfirma, som er 100 % privatejet. 

Ejendomsmæglerfirmaet Hedegaard-Madsen åbnede i 2002 i Lønstrup. I 2006  åbnedes udstilling i Tversted og i 2015 åbnedes udstilling I Kjul Golfklubs lokaler.

Vi er stolte af at kunne sige, at vi er totalt uafhængige af såvel banker, forsikringsselskaber som realkreditinstitutter. Vi arbejder udelukkende til din fordel, og det er vores fornemste opgave at hente markedets bedste produkter til dig i forbindelse med dit salg eller køb af bolig.

Når vi sælger din bolig, er vi 100 % ”sælgers repræsentant” og har således kun en kasket på! Vi varetager sælgers interesse og vil naturligvis bestræbe os på at opnå det bedste resultat for dig, men vi vil gerne gøre både sælger og køber tilfredse med handlen.

At finde den rette bolig til en potentiel køber er en spændende opgave, og vi ved, at det er en vigtig og dyr investering i livet, der skal foretages. Derfor tager vi opgaven seriøst og lytter til dine behov og ønsker, så vi målrettet kan arbejde aktivt på at finde den rette bolig til dig og din familie.

Vi vil gerne give dig en engageret, tryg, positiv og saglig oplevelse, når du handler bolig, og vi anser vores medarbejdere for at være vigtige medspillere i hele firmaets daglige drift og udvikling. Derfor er det vigtigt, at de har de rette kompetencer og er involverede og lokalkendte.

Velkommen til en god handel hos Hedegaard Madsen, din foretrukne ejendomsmægler i Nordjylland.