Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Glentevej 12, Tversted 9881 Bindslev

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.595.000
Udbetaling: 80.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 6.774
Netto ekskl. ejerudg.: 5.913
Ejerudgift pr. md. 2.844
Beliggenhedsby: Tversted
Boligareal: 81 m2
Grundareal: 5866 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 2000
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4391

NY PRIS

Tversted ligger ved Tannisbugten mellem Hirtshals og Skagen. I folkemunde kaldes byen "Bette-Skagen" fordi stemningen i byen kan minde om Skagen, men med færre gæster. Under alle omstændigheder er der en afslappet stemning, det er som om skuldrene lige synker en centimeter ned og stress og jag forsvinder. Her er der tid til en slentretur ned i byen - ned til det blå ishus ved stranden, hvor man får måske Danmarks største vaffelis. Når man tager til stranden, kan man gå ned gennem området eller tage bilen med igennem byen, så man har plads til læsejl og strandstole. Man kan selvfølgelig også tage cyklen og få vind i håret. Der er masser af vandre- og cykelstier gennem de udstrakte plantager øst for byen. Det sker jævnt tit, at man hører en fasan eller ser en hare eller et rådyr smutte over vejen - bedst tidlig morgen. Området er rigt på oplevelser, bl.a. Tversted-Søerne, Ørnereservatet, Nordsøen Oceanarium, Skagen, shopping i Frederikshavn og Hjørring, Fårup Sommerland, Lønstrup med smalle, krogede gader og mange kunsthåndværkere, Rubjerg Knude Fyr, der nu står sikkert de næste 20-30 år.
Grunden er en kuperet naturgrund med lyng, marehalm og en smule græs. Der bliver ikke slået græs, og terrasserne, som smyger sig næsten hele vejen rundt om huset er i træ, der måske skal have en oliebehandling en gang imellem. Enkelte steder er der lidt stakit omkring terrasserne for at skabe en hyggekrog, men ellers ligger huset fint og ugenert mellem klitterne.
Det sorte træhus har hvide taginddækninger, vinduer og døre, og taget er et eternittag. Husets centrum er den store stue med åbent køkken, hvor den fritstående brændeovn snart kan give et par ekstra varmegrader, hvis solen ikke gider skinne en dag. Der er et soverum med dobbeltseng og et mindre med 2 enkeltsenge. Desuden er der en hems over de 2 soverum med et par ekstra sovepladser. Det store badeværelse har brusebad og sauna. Vægge og lofter er i lys fyrrustik og der er klinkegulve
Andre bygninger: Der findes en carport på 17 m2 med integreret redskabsrum.
Huset udlejes gennem Feriepartner Tversted TV1072 og udlejes for ca. 40.000 om året med en del ejerspærringer. Der er lavet en "Til-Salg-Aftale", så en køber kun skal respektere de allerede bookede uger, men Feriepartner forsøger gerne at flytte bookinger, der står i vejen for en købers planer.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.