Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Vennebjergvej 226, Vennebjerg 9800 Hjørring

Boligtype: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 280.000
Udbetaling: 25.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 1.100
Netto ekskl. ejerudg.: 0.946
Ejerudgift pr. md. 0.683
Beliggenhedsby: Vennebjerg
Boligareal: 72 m2
Grundareal: 835 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 2 / 1
Byggeår: 1919
Ombygningsår:
Sagsnr. V4344

SOLGT

Denne ejendom ligger lige syd for Vennebjerg i det åbne landskab med udsigt til Rubjerg Knude fyr, 3,5 km mod vest. Der er indkøbsmuligheder i Hundelev et par km mod syd eller i Lønstrup, 4-5 km mod vest - og så er der selvfølgelig Hjørring med alle mulige butikker, uddannelsesinstitutioner, restauranter, teater og meget mere. Øst for Hjørring er der tilslutning til E39, så der er nem adgang til Aalborg eller det sydlige "opland". Skallerup Seaside Resort byder på mange aktiviteter både for børn og voksne
Grunden er plan og fremstår i øjeblikket ikke i pæn vedligeholdelsesstand. Ejendommen er udlejet, og lejer har ikke kunnet overkomme haven.
Bygningssættet:
Huset er grundmuret med et rødt eternittag og sortmalede udhæng, vinduer og døre samt zinktagrender. Det indeholder entré, bryggers, køkken, stue, soveværelse og badeværelse. I øjeblikket er der ikke taget interiørfotos, men huset forventes fraflyttet af lejer i nærmeste fremtid, hvorefter der vil blive klargjort til fotografering.
Baghuset er på 84 kvadratmeter, indeholdende garage med ledhejseport, fyrrum og 2 disponible rum. Bygningen er opført i sortmalet træ med eternittag. Der er en brandskade på baghuset, som ikke bliver dækket af forsikring.
På sydsiden af garagen findes tillige en udestue, som dog ikke fremgår af BBR-meddelelsen. Her fremgår også 2 ældre baghuse, som er fjernet for flere år siden.
Håndværkertilbud - kom med et bud!

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.