Granlyvej 62, Sønderskov 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 335.000
Udbetaling: 25.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 1.431
Netto ekskl. ejerudg.: 1.233
Ejerudgift pr. md. 1.081
Beliggenhedsby: Sønderskov
Boligareal: 132 m2
Grundareal: 2730 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 1860
Ombygningsår: 1960
Sagsnr. FH4566

Bo på landet - byg nyt her

Så er vi kommet på landet. Denne lille ejendom uden store jordtilliggender er oprindeligt et helårshus, men bopælspligten er ophævet, så ejendommen kan udbydes som sommerhus. Hvis en køber vil bo her fast, søger man kommunen om tilladelse til det, og da huset ikke ligger i et egentligt sommerhusområde, bør det være en ren ekspeditionssag.
Granlyvej går nordpå fra Sønderskov, nogle kilometer øst for Hjørring ad hovedvej 35. Der er ca. 5 km til motorvejstilkørslen, så der kan egentlig pendles til det meste af Vendsyssel på under en time. Der er en god halv km til Frederikshavnsvej, hvor der kører bus, så også skolebørn kan komme frem og tilbage. Der er ikke langt til Bøgsted plantage, hvor der kan gås mange ture i herlig natur.
Grunden er en stor trekant, der står med græs og høje træer. Vejen passerer forbi på nordøstsiden af ejendommen. Det er en meget let trafikeret grusvej, hvor det stort set kun er naboerne, der kommer forbi.
Ejendommen er oprindeligt fra 1860. Der er ikke så højt til loftet og ejendommen fremstår ikke i opdateret stand. Et nyere anneks i træ har et par soverum, og der er desuden et par udhuse.
Det største potentiale i ejendommen er nok, at der vil være mulighed for at bygge nyt, så vi undlader yderligere beskrivelse herfra.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.