Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Bakkestjernevej 15, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.750.000
Udbetaling: 140.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 12.559
Netto ekskl. ejerudg.: 10.396
Ejerudgift pr. md. 2.209
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 125 m2
Grundareal: 1250 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 2015
Ombygningsår:
Sagsnr. FHE4140

SOLGT!

Vi befinder os i det meget charmerende Lønstrup - et lille fiskerleje som der igennem de seneste årtier har udviklet sig til en af Danmarks mest populære feriebyer. Overalt i byen, såvel som i naturen, værnes der om de oprindelige værdier på nænsom vis. Lønstrup er beliggende få kilometer umiddelbar vest for Hjørring. Der er hermed motorvej lige til døren. Ejendommen ligger i den sydøstlige del af Lønstrup. Kun ganske få min. gang til byen og stranden.
 
Grunden:
 
En dejlig flad og stor grund med alle muligheder for boldspild etc. Fri udsigt er der på grunden, ligesom der er optimale sol-og-læ-forhold. Store cementstensbelagte terrasseklinker. Indkørsel/holdeplads belagt med sorte granitstens skærver. 
 
Boligen:
 
Der er her tale om en sjælden gennemført arkitekttegnet bolig, der gennemgående er opført i 1. kl. materialer. Flot finish og en rigtig god rumudnyttelse. Der forefindes en overdådig mængde tekniske og komfortmæssige herligheder. Her skal blot nævnes: Bosch jordvarmeanlæg, IHC kontrol i en intelligent systemløsning, der gør det muligt at styre al husets varme og lys optimalt. Der er også mulighed for at fjernstyre via smartphone/tablet. Ønskes huset benyttet til hel eller delvis udlejning er der opsat 2 stk. bi målere til el og varme. Der er installeret alarmanlæg forberedt til udvendig videoovervågning. Endelig mange lækre detaljer med LED lys under køkken. brændeovn, inde muret grill ude, samt fladskærms TV i alle opholdsrum. Store panoramavinduer med et fantastisk lysindfald. Flotte gennemgående klinker. Her kunne nævnes mange smarte indretningsløsninger, men dette bør opleves. Rum indretning - se vedlagte indretningsplan. 
 
Udlejning:
 
Ejendommen er p.t. udlejet gennem Sol og Strand og har i 2015 givet kr. 110.000,00 til ejer. Der vil kunne forventes yderligere udlejning, idet huset kun i en kort periode har været markedsført. Køber indtræder i værende lejekontrakt med alle rettigheder og forpligtigelser.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.