Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Indemarken 52, Nørlev 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.575.000
Udbetaling: 80.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 6.610
Netto ekskl. ejerudg.: 5.767
Ejerudgift pr. md. 2.326
Beliggenhedsby: Nørlev
Boligareal: 90 m2
Grundareal: 1450 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 1996
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4352

NY PRIS

Indemarken hører til det område, der hedder Nørlev Strand. Det er et helt unikt, let kuperet landskab, hvor man ikke mærker meget til sine naboer.  Området er bevokset med hyben, havtorn, marehalm o.l., og der er ikke højere træer, for alle vil gerne have lidt havkig, som der da også er fra udsigtsbænken ved dette dejlige hus. Om sommeren er der åbent i købmandsbutikken, og udenfor sæsonen skal man 5 minutter længere væk til Skallerup Seaside Resort, hvor der er en helårsåben butik. Her er også alle mulige aktiviteter, bl.a. badeland, romersk bad, sportshal, fitnesscenter, junglesti, mountainbikerute, tennis, restaurant, besøgslandbrug...
Der er omkring et kvarters kørsel til Hjørring. I øvrigt er der masser af attraktioner i området. Vi kan nævne havnen i Lønstrup og den imponerende kystklint, der strækker sig mod syd næsten til Løkken; Rubjerg Knude Fyr, der i efteråret 2019 flyttes omkring 80 meter tilbage fra skrænten; Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, shopping i Hjørring, Fårup Sommerland nær Blokhus, Skagen...
Den let kuperede naturgrund har hvidt grus i indkørslen samt rundt om huset. Der er slået lidt græs, men arbejdsbyrden er ret begrænset. Derudover er grunden bevokset med hyben o.a. Terrasserne er i træ, delvist indhegnede og overdækkede. Der er også slået græs hen til det lille shelter, hvor der er mulighed for at overnatte udendørs.
Det sortmalede træhus har hvide udhæng, døre, vinduesrammer og tagrender. Taget er et rødbrunt eternittag. Indkørslen foran huset samt lidt rundt om huset er belagt med hvidt grus. Indkørslen ender i øvrigt i en dobbelt carport med et stort redskabsrum.
Huset er indrettet lyst og venligt. Der er lofter til kip i stue/køkken, hvor man kan se, at hele tagkonstruktionen hviler på en stor limtræsbjælke. Lofter og vægge er i lys fyrrustik, der er plankegulve i alle opholdsrum, vinylgulv i køkkenet og klinkegulv på de to badeværelser. Et af værelserne har direkte adgang fra stuen, mens de tre andre har adgang via samme korridor, som fører til badeværelserne. Begge badeværelser har brus, det store desuden spa og sauna. Indretningen er enkel og stilren.
Over badeværelserne er der en hems med adgang fra det ene soverum, som er et køjerum med 4 senge. Det vil sige, at der er en hel børneafdeling i det ene værelse. De to andre soverum i denne afdeling har lofter til kip.
Bemærk, at der er nyt tag fra 2015 og nye vinduer og døre fra foråret 2019.
Huset udlejes gennem Novasol/Dansommer og bør ved fuld udlejning kunne generere et overskud efter provision på 80-90.000 om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.