Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Strandvejen 87C, 1. th., Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Ejerlejlighed
Kontantpris: 1.485.000
Udbetaling: 75.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 6.052
Netto ekskl. ejerudg.: 5.326
Ejerudgift pr. md. 0.966
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 84 m2
Grundareal: 0 m2
Antal plan: 2
Værelser/stuer: 2 / 1
Byggeår: 1961
Ombygningsår: 2019
Sagsnr. FH4443

Købsaftale underskrevet!

Totalt nyrenoveret ferielejlighed i centrum af Lønstrup!! 
I Lønstrup, som er en hyggelig badeby på Nordjyllands vestkyst cirka 15 km vest for Hjørring (bare to timer fra Aarhus), finder man hyggelige caféer, kunsthåndværkere, guldsmede, sjove butikker, smalle gader og fremfor alt - feriestemning. Der er bopælspligt i mange helårshuse i centrum, så der er liv i byen hele året, selv om der selvfølgelig er forskel på gæstetallet en grå novemberdag eller en solbeskinnet sommerdag. Som nævnt er der 15 km til shoppingcentre mv i Hjørring, Rubjerg Knude Fyr ligger 2 minutter mod syd i bil eller 10-15 minutter på cykel. Af større attraktioner i nærheden kan nævnes Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, Fårup Sommerland i Blokhus og Skallerup Seaside Resort bare 10 minutter mod nord.
Der er ingen grund at vedligeholde, og ingen udvendig vedligehold. Lejligheden er en af 4 i det samlede bygningssæt, hvor der er butikker i stueetagen og 2 lejligheder ovenpå. Lejligheden er i to plan med stue på øverste niveau og køkken/alrum, bad, hall og soveværelse på nederste niveau. Fra terrassen er der kig til byen og havet kan skimtes i det fjerne. Lejligheden er tiptop renoveret i efteråret 2019, hvor alle hvidevarer er udskiftet, så den fremstår helt indflytningsklar.
Inventar medfølger med enkelte undtagelser. En seriøs køber kan få oplysning herom. Ejendommen har været indrettet til privat brug og der er ingen udlejningsaftale. Hvis man ville udleje, kunne der ved fuld udlejning kunne hentes en indtægt til ejer på omkring 100.000.
Det kan oplyses, at der er oprettet en ejerforening, men der skal ikke betales kontingent til den før i 2022

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.