Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Høngårdsvej 12, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.495.000
Udbetaling: 125.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 10.152
Netto ekskl. ejerudg.: 8.909
Ejerudgift pr. md. 2.734
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 120 m2
Grundareal: 2563 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2006
Ombygningsår:
Sagsnr. FHE4123

Ganske ugenert og velbeliggende nyt Luksushus med alt i komfort og lækkerier. Ejendommen er beliggende i  den sydligste del af Lønstrup med gåafstand til Lønstrup by, stranden, Mårup Kirke og Rubjerg Knude. Der er gode tilkørsels-, sol- og læforhold ved ejendommen der er hjemmehørende i Hjørring Kommune.
 
Grunden:
Stor naturgrund der ligger ud i græs med herlig boldbane mod syd - sjælden børnevenlig. Det samlede grundareal udgør 2.563 m2 hvilket gør grunden ganske ugenert.
 
Boligen:
Flot hus fra 2006 opført i kvalitetsmaterialer fra a til z. Huset er i sortmalet kraftigt træværk, sort listepaptag, hvide udhæng og vinduer. Tagrender, nedløb og udvendig belysning galvaniseret. Der er anlagt indkørsel i sorte granitskærver, carport med herregårdsten samt store flotte solterrasser mod syd og vest ligeledes med herregårdssten. En del af sydterrassen er overdækket. Huset er indvendigt med grå-sorte granitgulvklinker overalt bortset fra soverum, der har asketræsgulve. Hele huset har gulvvarme fra eget oliefyr,  hvidmalede, vandskurede indervægge, lofter til kip, spotbelysning, fladskærms-TV i stue og på alle soverum.
3 soverum med højskabe, heraf et med 4 køjesenge og 2 rum hver med  dobbeltsenge med elevation. 2 flotte badeværelser med terassohåndvaske/bordplader, skabsarrangement og brusekabiner. Sydvendt lyst poolrum med 2,5 x 5 meter pool og 2-personers spa. Lækkert køkken i åben forbindelse med spiseafdeling og opholdsstue. Biga Køkken og bad, hårde hvidevarer, herunder amerikansk køleskab. Flot spiseafdeling med ovalt bord til 8 personer, lædersofagruppe 3+2 samt 2 læse-/liggestole, Stort fladskærms-TV, ministereoanlæg, playstation m.v. Tillige god og rummelig entré samt udhusrum fordelt med vaskerum og vaskesøjle, skabsarrangement og håndvask samt teknikrum med oliefyr, sandfilter etc. Flot og gedigent inventar og udstyr overalt.
 
Udlejning:
Huset er tilmeldt udlejning gennem Feriepartner. Indtjening i 2017 - 188.753,- Det er helt vildt!

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.