Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Klitmarkvej 11, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 4.700.000
Udbetaling: 235.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 21.428
Netto ekskl. ejerudg.: 17.774
Ejerudgift pr. md. 2.464
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 135 m2
Grundareal: 1205 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 2016
Ombygningsår:
Sagsnr. FHE4201

NYHED

Du befinder dig mellem Lønstrup og Harerenden. Et meget populært område idet stranden og indkøb ligger kun få hundrede meter herfra. Huset ligger utroligt flot med en pragtfuld havudsigt hvor trafikken til havs kan følges uden kikkert. Du kan også sige at huset ligger på toppen af indlandsklitten.
Huset ligger ganske ugenert på en stor grund og med optimale tilkørsels-, sol- og læforhold. Det pragtfulde Feriecenter Skallerup Sea-side Resort, Hjørring og Lønstrup By nås også på ganske få minutter. Centret som rummer alle tænkelige herligheder - og ikke mindst - for alle aldre. Grunden:
En plan grund på toppen af indlandsklitten udlagt med græs, træterrasser, der er hævet et trin over niveau og indkørsel belagt med granitskærver. I det sydøstlige hjørne af grunden er der bevoksning, mens resten af grunden er holdt ren for høje træer for at optimere udsigten. Der består randbevoksningen mest af hybenroser.
Huset er nyopført i førsteklasses materialer, sortmalede, horisontale brædder, listepaptag, store aluminiums tagrender og -nedløb. Sorte aluminiums energi termovinduer. Der er som en flot del af huset etableret gennemgående overdækket terrasse med store glas skydedøre. Indretning af huset - se plantegning og fotos.
Et stort hus med alle tænkelige faciliteter og komfort bl.a. med luft/vand varmepumpe, IHC styring, gulvvarme overalt, spotbelysninger overalt, overvågningsanlæg, aktivitetsrum med air hockey, bordfodbold og kæmpe fladskærm, tv i alle rum, sauna og spa m.v. samt opdeling med særskilt lejlighed.
Udlejning: Der er p.t. en udlejningsaftale. Ved maksimal udlejning vil der kunne påregnes en nettoindtægt på 150 til 180.000,00 pr. år, afhængig af aftalens omfang og indhold.
Indretning - se grundplan og fotos.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.