Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Kuttervej 3, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.240.000
Udbetaling: 115.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 9.117
Netto ekskl. ejerudg.: 8.001
Ejerudgift pr. md. 2.387
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 106 m2
Grundareal: 1261 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 2007
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4510

SOLGT!

Lønstrup ligger på Nordjyllands vestkyst ca. 15 minutter vest for Hjørring og motorvej E39, så der er i virkeligheden kun to timers kørsel til Aarhus. Den lille kystby var engang afhængig af fiskeriet som levevej, men i dag lever byen i bedste velgående med ganske få fiskerbåde, der trækkes op på stranden efter dagens dont. Der er indimellem mulighed for at købe friskfanget fisk. Det er også her ved ophalerpladsen, redningsstationen og solnedgangspladsen, man mødes med vennerne for at se solen gå ned, og det er altid et dejligt syn. Man har faktisk ikke rigtig set en solnedgang, før man har set solen gå ned i vandet. Det er værd at bemærke, at der kun er 3-4 minutters gang til centrum fra huset - og 5-6  minutter til stranden.
Grundstykket er plant og græsbevokset med beplantning i skel af hybenroser og nåletræer. Udover en tur med plæneklipperen er grunden faktisk vedligeholdelsesfri. Der er en grusbelagt indkørsel direkte ind til carporten, der har et fint redskabsrum. Terrasserne breder sig langs facaden, så man kan finde en plads i solen hele dagen, eller man kan trække ind på en af de overdækkede terrasser, hvis man hellere vil være i skygge. Terrasserne er i træ og delvist indhegnede.
Boligen er et sortmalet Stenhøj-typehus med ekstra tilvalg af rigtig gode materialer. Indvendigt er der også god stil i valget af materialer, og huset fremstår rigtig godt vedligeholdt. Det har aldrig været udlejet, men dog lånt ud til venner og familie, så det er absolut ikke slidt. Det centrale rum er helt naturligt stuen, som er i åben forbindelse med køkken/alrummet. Det er et stort rum med gode vinduespartier og lofter til kip, hvor man ikke kan undgå at bemærke de velvoksne limtræsbjælker, som bærer tagkonstruktionen. Vægge og lofter er i øvrigt i helt lys rustik og der er flotte plankegulve overalt. Huset indeholder 4 soverum. De to største har hver en dobbeltseng med elevationsbunde og de to andre har to enkeltsenge med boxmadrasser. Derudover er der en hems, hvor der godt kunne  blive en ekstra soveplads i en snæver vending. Fra hemsen kan man forresten se vandet, da huset ligger i den høje del af Lønstrup.
En slentretur gennem byen en varm sommerdag er en af de ting, man bare skal opleve. Man kan kigge ind i gallerierne eller hos en af de arbejdende kunstnere og kunsthåndværkere, lave sin egen souvenir hos glaspusteren, kigge på tøj i butikkerne - og købe en is eller en cappucino på en af caféerne. Til aftensmaden er der et godt udvalg af restauranter, så man har mulighed for både pizza og gourmetmad. Er man til en længere tur, så er der gode udflugtsmål i omegnen. Rubjerg Knude fyr tiltrækker mange gæster, også efter det blev flyttet 70 meter væk fra skrænten. Fårup Sommerland, Nordsøen Oceanarium, Fun Park i Hirtshals, Ørnereservatet i Tuen, Hjørring har gode museer og det nye teater trækker mange gæster til revy eller andre forestillinger...
Huset udlejes ikke, men Sol og Strand har vurderet, at det burde kunne udlejes for 110-130.000 om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.