Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

de Plessenvej 28, Tornby 9850 Hirtshals

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 3.995.000
Udbetaling: 200.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 18.050
Netto ekskl. ejerudg.: 14.967
Ejerudgift pr. md. 2.955
Beliggenhedsby: Tornby
Boligareal: 100 m2
Grundareal: 5784 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 2000
Ombygningsår:
Sagsnr. FHE4111

Fantastisk beliggenhed

Denne pragtfulde fritidsejendom er beliggende som den allersidste på de Plessenvej - måske den mest eftertragtede vej i hele området. Der er ingen forbikørende trafik, ingen støv og dermed en meget ugenert og velbeliggende ejendom. Herudover er der prima sol- og læforhold
Huset ligger på en naturgrund dog med en lille boldbane lidt væk fra huset. Fra huset er der den kønneste udsigt til Vesterhavet og med Strandfogedgården beliggende på bakketoppen og til højre for den smukke slugt. Der er i øvrigt et rigt dyreliv i området, herunder rådyr, fasaner etc.
 Velopført hus i blåmalet træværk, hvide udhæng og termovinduer, sort listepaptag. Store velfungerende træterrasser rundt om huset. Tilsvarende er det lille anneks opført i samme materialer - dog sortmalet.
Boligen indeholder stort entre/fordelingsgang, flot og komplet køkken i åben forbindelse med den nedsænkede opholdsstue med brændeovn og panoramavinduer hvorfra den smukke havudsigt kan nydes. Der er 4 soveværelser og badeværelse med brus. Annekset er indrettet med entre, bad, køkken og et køjerum. Ruminddelingen fremgår af husets plantegning.
Der er hele vejen igennem valgt de bedste materialer. Klinkegulvene har naturligvis gulvvarme, der er mange faste skabe, højt til loftet, flotte, hvide fyldningsdøre, panoramavinduer fra gulv til toppen af gavlen...
 En meget attraktiv ejendom som rummer alle de kvaliteter der skal til - og så lidt mere.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.