Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

de Plessenvej 28, Tornby 9850 Hirtshals

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 3.995.000
Udbetaling: 200.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 18.341
Netto ekskl. ejerudg.: 15.073
Ejerudgift pr. md. 2.955
Beliggenhedsby: Tornby
Boligareal: 100 m2
Grundareal: 5784 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 2000
Ombygningsår:
Sagsnr. FHE4111

NYHED - Fantastisk beliggenhed

Denne pragtfulde fritidsejendom er beliggende som den allersidste på de Plessenvej - måske den mest eftertragtede vej i hele området. Der er således ingen forbigående trafik, ingen støv og dermed en meget ugenert og velbeliggende ejendom. Herudover er der på ejendommen prima sol og læ-forhold, naturgrund dog med en lille boldbane lidt væk fra huset. Fra huset er der den kønneste udsigt til Vesterhavet og med Strandfogedgården beliggende på bakketoppen og til højre for den smukke slugt. Der er i øvrigt et rigt dyreliv i området, herunder rådyr, fasaner etc.
 Velopført hus i blå malet træværk, hvide udhæng og termovinduer, sort liste tagpap tag. Store velfungerende træ terrasser rundt huset. Tilsvarende er det lille anneks opført og i samme materialer - dog sortmalet.
 Boligen indeholder stort entre/fordelingsgang, flot og komplet køkken i åben forbindelse med den nedsænkede opholdsstue med brændeovn og panoramavinduer hvorfra den smukke havudsigt kan nydes.
 4 soveværelser og badeværelse med brus. Annekset er indrettet med entre, bad, køkken og et køjerum. Se i øvrigt grundplansrids i nærværende materiale.
 En meget attraktiv ejendom som rummer alle de kvaliteter der skal til og lidt mere…

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.