Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Harevej 2, Nr. Rubjerg 9480 Løkken

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.185.000
Udbetaling: 110.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 9.164
Netto ekskl. ejerudg.: 7.998
Ejerudgift pr. md. 2.040
Beliggenhedsby: Nr. Rubjerg
Boligareal: 161 m2
Grundareal: 5208 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 6 / 1
Byggeår: 1974
Ombygningsår: 2007
Sagsnr. FH4148

Nørre Rubjerg lever et stille liv i mellem badebyerne Løkken og Lønstrup. Der er ca. 5 km til byerne med supermarkeder, butikker, restauranter og kunsthåndværkere af mange slags. Vejene i Nørre Rubjerg fletter sig lidt ind i hinanden, og i området længst fra landevejen ligger Harevej. Her er den eneste lyd havets brusen i baggrunden, og måske en fasan der skræpper.
Grunden er stor og med god afstand til naboerne, så der er god plads til, at rådyr og harer kan betragtes i haven. Der er en blandet bevoksning af løv- og nåletræer og delvis randbeplantning af nåletræer, og de er efterhånden vokset godt op, så der er god læ. Og det bedste er nok, at man ikke behøver at have en totalfriseret grund. Man kan nøjes med at slå græs, så der er plads til at spille lidt bold og så lade resten passe sig selv. Det giver mere tid på terrassen med en god bog og en kold øl eller et glas vin.
Ejendommen er oprindelig et muret hus fra 1974 i røde sten, men der er bygget til og om i 2007. Tilbygningerne er lavet i træ, som er holdt i en mørk tone, der matcher husets farve. Taget er i eternit og tagrender, inddækninger og døre og vinduer er hvide. Der er flere terrasser rundt om huset. De er alle i mørkt træ og lagt i niveau med udgangene fra huset. Derudover er der en flisebelagt gangsti fra carport til fordør. Der er god opbevaringsplads til havemøbler osv, da en ældre garage er indrettet som udhus, og carporten har et stort udhus/brændeskur langs siden. I øvrigt ligger huset tilbagetrukket på grunden med en lang indkørsel gennem haven.
Boligen indeholder en stor stue i åben forbindelse med husets køkken/alrum, der absolut er husets omdrejningspunkt. Det flotte køkken med den markante bordplade i valnød og hvide skabsfronter er det første, der fanger blikket.~ Der er 5 soverum med i alt 8 sovepladser og 2 badeværelser, begge med bruseniche og god skabsplads. Det største soveværelse har walk-in-closet. Et af værelserne er i dag indrettet som en ekstra stue og et andet som forsænket havestue med kontorplads. Dette skyldes, at sælger bor i huset privat. Derfor er det heller ikke alt inventar, der følger med i handlen. Der er i øvrigt en varmepumpe, hvilket hjælper godt på elregningen.
I sagens natur er der ikke en udlejningsaftale på huset. Ved fuld dispositionsret for et udlejningsbureau ville huset dog kunne generere en indtjening på 50-75.000 om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.