Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Forårsvej 8, Nørlev 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 978.000
Udbetaling: 50.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 4.124
Netto ekskl. ejerudg.: 3.597
Ejerudgift pr. md. 2.059
Beliggenhedsby: Nørlev
Boligareal: 47 m2
Grundareal: 1133 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1969
Ombygningsår: 1991
Sagsnr. FH4238

Charmerende med havkig

Meget charmerende lille fristed, beliggende ved Skallerup Klit/Nørlev Strand, et dejligt, roligt feriehusområde mellem Lønstrup og Tornby, ca et kvarters kørsel fra E39.
Huset ligger med et dejligt havkig, tæt på meget fin badestrand og midt i en fantastisk natur, som der er rig mulighed for at nyde. Stedet indbyder til gå- og cykelture i det store naturskønne område. Huset ligger i gå/cykelafstand til Lønstrup, som er en hyggelig ferieby med fiskerbåde, kunsthåndværk, gallerier, glaspustere, restauranter og butikker.
Huset ligger desuden i nærheden af områdets turistmagnet, Skallerup Seaside Resort, der virkelig har meget at byde på: Vandland, romersk bad, wellness, tennis, aktivitetshal, bowling, købmand, restaurant og hyggelig besøgslandbrug med masser af oplevelser.
Det sortmalede træhus er indbegrebet af hygge. De 47 kvadratmetre er usædvanligt veldisponerede. Køkken og stue er i åben forbindelse, og herudover er der 2 soverum og badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Den fine udestue, med udgang fra stuen, er på 14 kvadratmeter, som er ud over de 47 kvadratmeter grundplan. Der er terrasser og læ-/solkroge flere steder rundt om huset. Husets bedste plads er uden tvivl udestuen med det gode lysindfald og kig til Vesterhavet.
Huset er velholdt og er løbende renoveret med nyt tag, nyindrettet badeværelse, ny udvendig træbeklædning og en del vinduer er udskiftet. Det betyder, at huset er lige til at flytte ind i.
På grunden findes også en 20 kvadratmeter stor garage med integreret 5 kvadratmeter redskabsrum, og derudover et mindre udhus.
Ved fuld udlejning burde huset kunne generere en indtjening på 40-50.000.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.