Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Forårsvej 8, Skallerup Klit 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 985.000
Udbetaling: 50.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 4.496
Netto ekskl. ejerudg.: 3.725
Ejerudgift pr. md. 1.841
Beliggenhedsby: Skallerup Klit
Boligareal: 47 m2
Grundareal: 1133 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1969
Ombygningsår: 1991
Sagsnr. FH4238

NYHED

Skallerup Klit er et feriehusområde mellem Lønstrup og Tornby på Nordjyllands vestkyst. Der er omkring et kvarters kørsel fra E39, så adgangen er nem fra hele landet. Områdets turistmagnet er Skallerup Seaside Resort, der byder på vandland, romersk bad (kun for voksne), wellness, tennis, aktivitetshal, bowling, besøgslandbrug, købmand og restaurant. Så: keder børnene sig, så lad turen gå dertil.
Det marine forland kaldes det område, der ligger foran den gamle kystskrænt. Det er sommetider helt fladt og sommetider mere bakket. Her ved Skallerup Klit er der ret plant med en fin udsigt op til den gamle stenalderkystskrænt og denne ejendom har også et fint kig til vandet. Der er kystsikring på vej, så fremtiden er sikret for dette fine hus. Grunden er græsbevokset med delvis randbeplantning af fyrretræer. Der er kun slået græs omkring huset for at give lidt plads til boldspil eller anden leg, og man kan selv bestemme, om plæneklipperen skal gå på pension.
Det sortmalede træhus er indbegrebet af hygge. Det er ikke stort, men kvadratmetrene er udnyttet så godt som muligt. Køkken og stue er i åben forbindelse og herudover er der 2 soverum og badeværelse med bruser. Den fine udestue, der er lavet med udgang fra stuen, er på næsten 14 kvadratmeter, som kommer til ud over de 47 kvadratmeter grundplan. Der er anlagt stenbelagte terrasser flere steder, hvor den ene er indhegnet. Husets bedste plads er uden tvivl udestuen. Her er læ, godt lysindfald og havudsigt. Der er tæppe på gulvet og man kan lukke myggene ude - hvad mere skal man bruge?
Taget er udskiftet i 2007, badeværelset er renoveret i 2008 og den udvendige beklædning og de fleste vinduer er udskiftet i 2013. Det vil sige, at huset egentlig er lige til at flytte ind i.
På grunden findes også en garage med et redskabsrum samt et mindre udhus.
Huset har ikke været udlejet, men benyttet af hele familien som sommerens fristed.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.