Indemarken 36, Nørlev Strand 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.495.000
Udbetaling: 75.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 6.277
Netto ekskl. ejerudg.: 5.477
Ejerudgift pr. md. 2.222
Beliggenhedsby: Nørlev Strand
Boligareal: 93 m2
Grundareal: 1214 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 1998
Ombygningsår:
Sagsnr. FH3929

Vi befinder os mellem Lønstrup og Tornby på Nordjyllands vestkyst, i et storladent naturområde med klitter langs kysten, et let kuperet område lige bag klitterne med sommerhuse, og længere inde ligger den gamle kystskrænt fra istiden. Nordjylland hæver sig stadig efter isens tryk, selv om det er omkring 10.000 år siden, at den sidste istid sluttede. Det skal godt nok måles i millimeter pr. år, så det er ikke noget man vil kunne mærke på en overskuelig årrække. Området er bevokset med græs, marehalm og små buskadser og de små kær kan byde på en overraskende artsrigdom af planter.
 
 Grunden
 Let kuperet grund, som er totalt vedligeholdelsesfri. Ukrudtet har svære tider her, for terrasserne rundt om huset er i træ og hævet lidt over niveau. Alt i alt skal husejer ikke døje med hverken hakkejern eller græsslåmaskine. Der er omtrent 600 meter til stranden, hvilket vil sige, at selv om der sommetider sker lidt erosion af kysten, så vil der gå flere menneskealdre, før dette hus vil komme i farezonen.
 
 Udlejning
 Huset udlejes gennem Eurotourist i Aalborg (8402) og bør ved fuld udlejning kunne indbringe 35-45.000 til ejer om året brutto.
 
 Boligen
 Huset er et Kalmar sommerhus fra1998. Det 93 m2 store hus er gulmalet med hvide døre og vinduesrammer, udhæng mv. og rødt tag i fibercement. Indvendigt er der overalt lyse trælofter og i opholdsrummet giver det et flot lysindfald, at lofterne går til kip. Væggene er i samme materiale som lofterne og en særpræget detalje er, at vægplankerne i stuen ikke er høvlet på alle flader, så træets karakter træder mere frem. Gulvene er dels trægulve, dels klinkegulve i vådrummene. Huset opvarmes med el samt en brændeovn i stuen.
 Huset består af en stue i åben forbindelse med køkkenet, som har alle moderne bekvemmeligheder. Der er 4 soverum, hvoraf de 3 har dobbeltseng, og det sidste værelse en soveplads. Det store badeværelse har spa, bruseniche og sauna samt vaskemaskine. Det lille badeværelse har bruseniche, toilet og håndvask med spejl. Fra stuen er der udgang til terrassen, hvor ca. 9 m2 er overdækket, hvilket er med til at holde en lille smule på varmen.
 Et trådløst internet holder på forbindelsen til omverden, men det frister også at samle familien om spisebordet til et spil ludo eller yatzy.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.