Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Bakkelyvej 7, Vennebjerg 9800 Hjørring

Boligtype: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 4.711.000
Udbetaling: 240.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 20.709
Netto ekskl. ejerudg.: 16.589
Ejerudgift pr. md. 1.072
Beliggenhedsby: Vennebjerg
Boligareal: 192 m2
Grundareal: 1090 m2
Antal plan: 2
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 2018
Ombygningsår:
Sagsnr. VE4214

KØBSAFTALE UNDERSKREVET

Vi befinder os nær Vennebjerg Kirke i det man har kaldt Lønstrups Beverly Hills - et eksklusivt kvarter med ganske få, men unikke huse.  Der er 2 minutters kørsel til Lønstrups centrum med dagligvarebutik, restauranter og masser af spændende butikker.
Lønstrup er en af de bedste badebyer på Nordjyllands vestkyst. Den er kendt for høj kvalitet, og  hver dag i sommersæsonen ser man dyre og nye sportsvogne og andre biler promenere, som var det Ocean Drive i Miami. Her kan nydes mad i topklasse, arbejdende keramik og glas værksteder. Over hele linjen er der rigtig rigtig meget at opleve
Stor, parklignende grund med vide græsplæner og stramt definerede staudebede med bedkanter i "rustent" jern, der aldrig bliver anderledes. Haven er åben mod udsigterne, bl.a. til Vennebjerg Kirke og over det åbne landskab.
Denne ejendom er i en liga for sig!
Gedigne materialer hele vejen igennem er nøgleordet for denne fantastisk flotte ejendom.  Allerede når man ser ejendommen fra indkørslen, imponeres man af den spændende arkitektur og det flotte haveanlæg.  De store terrasser er en flot afgrænsning mellem hus og have, og den store terrasse mod vest har sol fra midt på formiddagen og til solnedgang.
Indvendigt er der rene linjer og markante detaljer.
En villa af denne klasse byder selvfølgelig på, IHC, jordvarme, Genvex-anlæg, centralstøvsuger og akustikforbedrede lofter
Derudover detaljer som tilbagelagte fodlister, ledbelyst trappe samt spejle, stor gasovn med fjernstyring og udekøkken hvis der virkelig skal grilles igennem. Ja vi kunne blive ved!
En sjældent udbudt perle!
Ring og snak med os om en fremvisning af denne dejlige ejendom.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.