Rødspættevej 11, Nørlev 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.210.000
Udbetaling: 65.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 4.883
Netto ekskl. ejerudg.: 4.282
Ejerudgift pr. md. 2.259
Beliggenhedsby: Nørlev
Boligareal: 94 m2
Grundareal: 2666 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 1985
Ombygningsår: 2002
Sagsnr. FH4242

SOLGT

Nørlevs sommerhusområder ligger nord og syd for nedkørslen Nørlev strandvej. Denne ejendom ligger nord for nedkørslen og helt inde, hvor der kun kommer beboere fra området og gående, der gerne vil opleve den flotte natur. Et af Hjørring Kommunes fredede områder er Nørlev Rigkær, der ligger umiddelbart nord for sommerhusområdet - her findes blandt andet 8 af Nordjyllands orkidéarter. Derudover har man den vældige stenalderkystskrænt/indlandsklit, der hæver sig over området og fortæller om, at Danmark har været trykket ned af isen i den seneste istid. Faktisk hæver Nordjylland sig stadig omkring en millimeter om året. Det marine forland, som vi befinder os i her, var dengang havbund.
Ejendommen ligger på en stor og let kuperet naturgrund, hvor der kun er slået græs på et mindre område omkring huset. Resten er krat af gråris, hyben, enebær mm. som er helt vedligeholdelsesfrit. Det gør også, at der er et mylder af småfugle, der kan finde masser af føde i bevoksningen. Det er altsammen lave vækster, så der er en herlig udsigt ud over det fredede område, indlandsklitten og den storslåede natur. I øvrigt er der et fint havkig.
Det mørkeblå træhus har hvide udhæng, døre og vinduer. Den store træterrasse mod vest er indhegnet og har udsigt mod nord, vest og syd. Huset er indrettet med trægulve, lofter til kip og vægge med ludbehandlet træbeklædning og flisegulve i vådrummene. Indretningen er enkel og stilren og holdt mest i sort og hvidt med enkelte indslag af farver. Der er et master soveværelse med eget "velværelse" - badeværelse med spa og sauna. De tre øvrige værelser har nem adgang til det andet badeværelse, der har bruseniche, toilet og et håndvaskarrangement med skabe. Herudover stort køkken i åben forbindelse med spiseafdeling og opholdsområde. Endelig er der et bryggers/baggang med vaskemaskine og tørretumbler.
Ejendommen udlejes gennem Sol og strand, og der forventes en indtjening før skat til ejer på 75-90.000.
En herlig ejendom, der virkelig skal ses.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.