Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Septembervej 8, Nørlev 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.265.550
Udbetaling: 115.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 9.816
Netto ekskl. ejerudg.: 8.321
Ejerudgift pr. md. 2.391
Beliggenhedsby: Nørlev
Boligareal: 116 m2
Grundareal: 1441 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1974
Ombygningsår: 2006
Sagsnr. FH4450

KØBSAFTALE UNDERSKREVET! BUDRUNDE!

Nørlev Strand er et dejligt ferieområde. Allerede når man kører ned ad bakken fra den  høje indlandsklit og kigger ud over det store sommerhusområde, begynder skuldrene at synke lige et par millimeter, for det er helt klart, at her har vi et smukt område. Indlandsklitten er i virkeligheden Danmarks stenalder-kystskrænt, hvilket giver et lille indtryk af, hvor meget Nordjylland har hævet sig, efter isen gav slip efter den sidste istid.
I området er der masser af gode udflugtsmål, og skulle vejret drille, kan man altid gå/cykle sydpå til Skallerup Seaside Resort, der har vandland, wellness, aktivitetshal, tennis, junglesti, mountainbikerute, besøgslandbrug og meget andet. Den smukke ferieby Lønstrup ligger bare 6-8 minutters kørsel sydpå.
Denne grund er let kuperet og mest græsbevokset, men randbeplantet med hyben og gråris, der både giver læ og privatliv. I et hjørne af haven er der en trappe op til en højere beliggende bænk, hvor man kan nyde udsigten til vandet. Træterrassen strækker sig næsten hele vejen rundt om huset og giver flere gode lækroge med sol. Der er overdækket terrasse både mod syd og nord. Der er i foråret 2020 udført kloakering. Denne udgift ville komme inden 2023, men sælger har valgt at få det ordnet med det samme. Det giver en direkte besparelse for køber på ca. 55.000.
Det sortmalede sommerhus er i kraftigt 1-på-2 træværk med hvide vinduer og udhæng, nyere sort eternittag (forseglet og malet i foråret 2020) og hvide plasttagrender. Huset er oprindeligt bygget i 1974 men er om- og tilbygget i flere omgange, så der intet er tilbage af huset fra 1974. Det fremstår som nyt og rummer en herlig feriebolig, der har alt, hvad hjertet begærer.
Husets centrale rum er den store stue, som er i åben forbindelse med køkkenet. Via entréen er der adgang til badeværelse med bruser og sauna, og fra husets master bedroom er der adgang til det store badeværelse, der har en 2-personers hjørnespa. Huset rummer i alt 3 soverum. Indretningen er klassisk med ludbehandlede vægge og lofter, trægulve og lyse møbler med enkelte indslag af klare farver. Alle skabe i køkken og badeværelser er Uno-Form.
Der findes en 35 kvadratmeter stor, isoleret garage og med et stort depotrum, der er isoleret i gulv, vægge og loft, som let kunne blive til et anneks eller bryggers. Det er enkelt at give mere lys ved at få monteret et par tagvinduer.
Huset udlejes hos Feriepartner, og blev i 2019 udlejet for over 90.000 kr. netto.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.