Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Klitbakkevej 7, Harerenden 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 3.675.000
Udbetaling: 185.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 15.516
Netto ekskl. ejerudg.: 13.551
Ejerudgift pr. md. 2.687
Beliggenhedsby: Harerenden
Boligareal: 100 m2
Grundareal: 160 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2016
Ombygningsår:
Sagsnr. FHE4403

SOLGT!

I det meget attraktive og rolige ferieområde Harerenden ved Lønstrup i Nordjylland ligger dette lækre kvalitetssommerhus. Fra grunden er der sti ned til Lønstrup Strand, som er kystsikret. Man har specielle ejerforhold i området, men i det daglige er der absolut ingen forskel på at have sommerhus i Harerenden eller et andet sted. Den store fordel er, at ejendomsskatten er billigere. Forhør nærmere, eller kig på Harerendens hjemmeside harerenden.dk
Selve sommerhuset er arkitekttegnet og opført i 2016, så alt fremstår nyt og superflot. Under huset er der kælder, som består af et dejligt multirum på 30 m2 til ferieaktiviteter.
Køkkenet er lavet i åben forbindelse med den store, lyse opholdstue, der har lofter til kip og et enormt vinduesparti, som brydes af en meget smuk muret skorsten med indbygget brændeovn/pejseindsats med konvektion, dvs. at der blæses varm luft ud i rummet. Der er direkte udgang fra det hvide, grebsfrie køkken, som har Siemens hvidevarer, herunder køleskab, opvaskemaskine, indbygningsovn i ståhøjde, mikrobølgeovn og induktionskogeplade. Terrassen, der breder sig mod syd og vest er lavet i træ og vil helt naturligt blive et yndet opholdssted, så snart vejret arter sig.
Med adgang fra husets entré findes tre skønne værelser med indbyggede skabe og dertil en hems, hvilket giver boligen i alt ti sengepladser. Fra entréen er der også adgang de to badeværelser med gulvvarme, hvoraf det største også byder på wellness-faciliteter som sauna og spa.
Ejendommen udlejes gennem Sol og Strand og er medio Januar 2020 udlejet for 69.000. Ved fuld udlejning vil der kunne påregnes en indtjening på op mod 155-175.000.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.