Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Fjaltringvej 5, Fuglekvarteret, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.765.000
Udbetaling: 90.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 7.353
Netto ekskl. ejerudg.: 6.415
Ejerudgift pr. md. 2.603
Beliggenhedsby: Fuglekvarteret, Lønstrup
Boligareal: 115 m2
Grundareal: 1613 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 6 / 2
Byggeår: 1976
Ombygningsår: 2006
Sagsnr. FH4405

SOLGT

Fjaltringvej ligger i det, der kaldes Fuglekvarteret, lige nord for Harerenden og lige syd for Skallerup Klit. Der er adgang med bil fra Lønstrup, og med den fine cykel- og gangsti mellem Lønstrup og Skallerup er der nem adgang til begge steder. Lønstrup har restauranter, butikker, supermarked og en dejlig sommerstemning. Skallerup Seaside Resort summer af liv hele året, da det er et at Danmarks bedste feriecentre - og har en rigtig god belægning. Her er familie-vandland, romersk bad for voksne med wellnesscenter, aktivitetshal med diverse turneringer, zumba - eller gymnastikhold, tennis- og badmintonbaner, junglesti, MTB-rute, købmand, restaurant, pizzeria... Veje og stier i området er forbundet, så der er direkte stier ned til vandet, som ligger bare 2 minutter fra huset. Badestranden begynder et minut mod nord ad stien fra Lønstrup til Skallerup. Der er ca. et kvarters kørsel til Hjørring, hvor motorvej E39 passerer, så der er faktisk kun ca. 2 timer til Aarhus.
Grunden er godt vokset til, så der er fine læ- og solforhold. og da bygningssættet danner en vinkel, kan man næsten altid finde en krog med læ. Der er slået græs rundt om huset, så der er lidt plads til leg og boldspil - og god plads til hygge i solen. I vinklen mellem de 2 bygninger og på sydsiden af den ene bygning er der overdækket, så man kan trække ind under tag, når duggen falder, og så kan man faktisk sidde ude hele aftenen.
Havudsigten kan nydes både fra stuen og fra den store terrasse mod vest. Siden huset blev fotograferet, er buskene mod vandet i øvrigt beskåret.
Den gamle del af ejendommen er fra 1976, og bygget i den stil, der var fremherskende. Det vil sige fyrrustik på vægge og lofter. Disse er patineret lidt, men med en gang maling eller 2 kunne det hele lysnes. Her har vi husets centrale rum, stuen, som er i åben forbindelse med køkkenet. Desuden er her 3 soverum med hver 2 senge samt et badeværelse med bruser og vaskemaskine. Trægulvene er fornyet samtidig med køkkenet - nemlig da den nye bygning blev lavet i 2006. Den nye bygning er lidt mere moderne i stilen, med ludbehandlet rustik og indeholder en opholdsstue med TV, et soverum, en hems med 4 sovepladser, der må benyttes, idet der er vindue på hemsen. Hemsens store åbning mod stuen, der har loft til kip, er dækket med et kraftigt net, så det er et sikkert opholdssted, også for børn. Desuden et stort badeværelse med spa og sauna. Begge stuer har udgang direkte til terrasserne og haven i vinklen mellem bygningerne, og der er god plads, også til en stor familie, i det der er i alt 12 sovepladser. Samtidig virker huset ikke for stort, hvis man er færre.
Der er 2 store depotrum og en lukket carport, som sammen med den overdækkede terrasse giver et stort overdækket areal.
Huset er sat til udlejning hos Sol og strand i foråret 2020 og burde kunne udlejes for mindst 100.000 om året, og ved fuld udlejning måske op mod 150.000 (begge tal før skat).

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.