Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Jollevej 4, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.885.000
Udbetaling: 95.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.630
Netto ekskl. ejerudg.: 7.156
Ejerudgift pr. md. 2.214
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 112 m2
Grundareal: 2184 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 1980
Ombygningsår: 1992
Sagsnr. FH4192

NY PRIS

Dette dejlige sommerhus ligger meget centralt i Lønstrup. Ad stisystemet er der bare 2 minutter til centrum, og stien går lige forbi den nederste del af grunden.  Huset ligger på en lille blind vej, så der er stort set ikke andet end fuglesang og havets brusen, der kan forstyrre idyllen - og netop de to ting er vel snarere med til at forstærke stemningen.
Lønstrup er en lille badeby med helårsbeboelse i centrum(ca. 600 beboere). Mange kunsthåndværkere har slået sig ned her og har arbejdende værksteder, som ofte er åbne også om vinteren, så man kan se bl.a. glaspusteren og keramikeren i arbejde. Derudover er der dagligvarebutik, brugskunst- og tøjbutikker og en del caféer, kiosker og restauranter.
 
Grund:
Stor, let kuperet grund, hvor huset ligger på den højeste del. Grunden skråner fra huset ned mod den gamle bækslugt, som er en ikke uvæsentlig del af Lønstrup bys historie, da et skybrud i 1877 gav så meget vand, at 6 huse blev skyllet ud i havet  og 4 efterfølgende måtte nedrives.
 
Boligen:
Dette dejlige sommerhus er opført i 1980 og om- og tilbygget i 1992. Det er sortmalet med hvide udhæng, døre og vinduesrammer. Taget er et sort eternittag (pålagt i 2014) med inddækkede tagrender og sorte nedløbsrør. Rundt om huset er der træterrasser, der er delvist indhegnede med et sort stakit med hvide overliggere. Stakittet giver både læ og privatliv, selv om der ikke er mange naboer at bekymre sig om.
 
Huset er centreret om køkken/alrummet, som ad 3 trin har adgang til opholdsstuen i tilbygningen fra
1992. Køkkenet har hvide skabe med stålgreb, hvidevarer med stålfronter og bordplader i massivt træ. Kogeøen krones af en flot emhætte med glasplade. Opholdsstuen har adgang til terrasserne mod syd og vest. Fra opholdsstuen er der adgang til et stort badeværelse med spa, bruseniche og et flot håndvaskearrangement. Ovenover badeværelset er der en hems med et par sovepladser, hvis husets soverum ikke skulle være nok. På den anden side af alrummet er der i alt 4 soverum. Et har dobbeltseng, et har 3/4-seng samt adgang til terrassen mod nord, et har 2 enkeltsenge og et har 2 sengepladser, hvoraf den ene er en køjesoveplads, som kan slås ned om dagen, hvorved de 2 senge tilsammen fungerer som en sofa. Derudover findes her husets andet badeværelse med bruseniche og en flot granitex-bordplade med integreret vask. I denne ende af huset er der udgang til terrassen mod syd via den lille fordelingsgang.
Begge badeværelser er med fliser på gulvene og trævægge, hvor der ikke er risiko for vandsprøjt. Badeværelserne er med gulvvarme, mens der er elpaneler i de øvrige rum. Opholdsstuen samt soverummene har parketgulve Dertil kommer den store brændeovn i opholdsstuen, som nemt kan give lidt ekstra varme en kølig sommeraften.
Fra terrassen mod nord er der adgang til husets vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler samt et redskabsrum.
 
 Udlejning:
 Huset har et udlejningspotentiale på ca. 85.000,- til ejer

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.