Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Nørlev Strandvej 487, Nørlev Strand 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 375.000
Udbetaling: 25.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 1.625
Netto ekskl. ejerudg.: 1.418
Ejerudgift pr. md. 1.349
Beliggenhedsby: Nørlev Strand
Boligareal: 31 m2
Grundareal: 300 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 2 / 1
Byggeår: 1960
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4307

SOLGT

Nørlev er et herligt feriested. Straks man kommer ned ad skrænten fra indlandsklitten er det, som om skuldrene lige synker en centimeter ned og man går i "ferie-mode" Her er mageligt tempo, ingen stress og minimale arbejdsopgaver. Købmanden har åbent hele sommeren og stranden hele året. Der er omkring et kvarters kørsel til Lønstrup og cirka det samme til Hjørring. En stor attraktion i området er skallerup Seaside Resort, der har vandland, romersk bad, aktivitetshal, bowling, tennis, badminton, besøgslandbrug, købmand, restaurant... men en gåtur på stranden er nu heller ikke ringe.
Grunden her er en fællesgrund, hvor der er 9 huse. Der er afgrænset mellem husene af bl.a. hyben og lidt nåletræer. Der er slået græs rundt om huset men ellers er der ingen vedligeholdelse. Der er ganske få minutters gang ned til stranden, hvis man skal have en dukkert, og der er plads rundt om huset, hvis man bare skal solbade.
Huset har været rammen om en families ferier gennem generationer. Det er hverken stort, nyt eller flot, men det har fungeret og har skabt mange glade minder for familien. Stedet er perfekt til et nyt hus, og der er ikke mange restriktioner i forhold til grundejerforeningen.
Et nyt hus med 6-8 sovepladser på denne placering ville ved fuld dispositionsret for et udlejningsbureau kunne generere en nettoindtjening på 50-75.000 om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.