Lodbjergvej 2, Skallerup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.245.000
Udbetaling: 115.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 9.353
Netto ekskl. ejerudg.: 8.058
Ejerudgift pr. md. 2.167
Beliggenhedsby: Skallerup
Boligareal: 93 m2
Grundareal: 1283 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 2
Byggeår: 1977
Ombygningsår: 2007
Sagsnr. FH4321

NY PRIS - BUD ØNSKES

HAVUDSIGT
Området mellem Lønstrup og Skallerup Klit er et herligt sommerhusområde. Det er adskilt i 2 dele, idet der ikke er gennemkørsel for biler, men gående og cyklister kan færdes uhindret. I bil kommer man via Skallerup Seaside Resort, hvor der er aktiviteter for hele familien, foruden købmand og restaurant. Lønstrup ligger et kvarter mod syd på cykel ad stien langs stranden, eller måske lidt mere, hvis man tager de snoede veje igennem sommerhusområdet. Her er der flere gode restauranter, butikker, kunsthåndværkere med åbne værksteder, supermarked mm. På de fire dronefotos kan man godt se, at Skallerup Seaside Resort ikke ligger ret langt væk.
Grunden er let kuperet med græsplæne ved indkørsel og lige rundt om huset, mens resten ligger ud med hyben o.l., som ikke vokser sig særlig højt - og ikke skal vedligeholdes.  rundt om huset er der flisebelægning, og terrassen er delvist indhegnet med en hvid læmur med glas i toppen, så udsigten ikke hindres. Der er fin havudsigt.
Ejendommen er et hvidmalet murstenshus med listepaptag og hvide tagrender. Husets centrale rum er den store stue med terrasse mod syd og åben forbindelse til køkkenet. Mod nord er der en udsigtsstue med panoramavinduer til havudsigten. Herudover er der et soveværelse med dobbeltseng og 2 værelser med hver 2 køjer. Der er to badeværelser, begge med brus, toilet og et skabsarrangement omkring håndvasken. Desuden er der et tidligere udhus, der nu er indrettet med et redskabsrum og et ekstra soverum med dobbeltseng. Dette er stadig registreret som udhus i BBR-meddelelsen.
Huset har ikke været udlejet, men med den ugenerte beliggenhed og de gode faciliteter burde det kunne generere en indtægt på 80-100.000.
Det bemærkes at gyngestol og diverse private genstande ikke indgår i handlen.
Som seneste nyt kan de oplyses, at der er lavet rapporter for ejendommen, og ejer har udbedret den eneste K3-er, der var i tilstandsrapporten.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.