Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Kringelbækvej 51, Grønhøj 9480 Løkken

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.495.000
Udbetaling: 75.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 6.277
Netto ekskl. ejerudg.: 5.470
Ejerudgift pr. md. 1.295
Beliggenhedsby: Grønhøj
Boligareal: 125 m2
Grundareal: 2006 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 2018
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4342

SOLGT!

Grønhøj er et dejligt ferieområde, der strækker sig fra den sydlige udkant af Løkken og til Saltum. Begge byer har gode indkøbsmuligheder. Løkken har også nogle gode restauranter, hvad enten det er fisk, burgere eller steaks, man er ude efter. Omtrent midt i området ligger den lille by Ingstrup, der er hjemsted for Ingstrup Mejeri. Her er butik, hvor man kan smage på osten, inden man køber. Et særkende for Ingstrup er de små bogvogne, der er stillet op rundt om i byen. Her kan man købe nyt som gammelt, paperbacks og indbundne værker - og har man et konkret ønske, så går man i Bogbrugsen. Her er efterhånden en imponerende samling, som bliver katalogiseret efterhånden som bøgerne kommer ind. Man modtager bøger fra dødsboer, eller som folk bare vil af med, og der er noget for enhver smag. Seværdigheder i området er Fårup Sommerland, Rubjerg Knude fyr, Molen i Løkken med udsigt til Rubjerg Knude, Rhododendronparken i Brønderslev, Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, Ørnereservatet i Tuen...
Grunden her er en del af en ret ny udstykning. Derfor er der heller ikke vokset så meget op omkring husene, men kommer tid, kommer råd. Man har i hvert fald mulighed for selv at sætte sit præg på den natur, der skal være på grunden. For børn er der gode aktivitetsmuligheder. Det tager max 5 minutter at cykle til stranden, 2 minutter til campingpladsen, eller 5-6 minutter nordpå til Landal park Grønhøj, hvor der er store legepladser, indendørs pool og andre aktiviteter. Her er i øvrigt også den nærmeste købmand (sommeråben).
Boligen er et dejligt, nybygget sort træhus med listepaptag, hvide udhæng, døre og vinduer og hvide plasttagrender. Der er terrasser på flere sider af huset, så det er muligt at følge solen hele dagen. Et stykke af terrassen er overdækket, hvilket holder lidt poå varmen om aftenen. Terrasserne er i øvrigt i træ og delvist indhegnede og der er gode legeredskaber.
Indvendigt er der parketgulv eller laminatgulve, lyse ludbehandlede trævægge og lofter med lydisolerende troldtekt-plader. Køkkenet (Svane-køkken) er i åben forbindelse med spise- og opholdsafdeling og vender naturligvis ud mod den største terrasse mod syd. Dette er absolut husets centrale rum. Mod nord herfor er der entre, bad og 2 værelser. Mod øst for stuen er der 2 værelser og et stort badeværelse med spa og sauna. Møblerne er i øvrigt indkøbt med henblik på udlejning og stammer fra Møbelforhandler Erling Christensen.
Der er en carport med redskabsrum ved indkørslen, så der er god plads til opbevaring af havemøbler og redskaber.
Huset udlejes gennem DanCenter og bør ved fuld udlejning generere en indtægt i størrelsesordenen 75-85.000 om året

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.