Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Klinken 23, Tornby 9850 Hirtshals

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.089.000
Udbetaling: 55.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 4.423
Netto ekskl. ejerudg.: 3.876
Ejerudgift pr. md. 1.390
Beliggenhedsby: Tornby
Boligareal: 55 m2
Grundareal: 875 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 2
Byggeår: 1960
Ombygningsår: 2012
Sagsnr. FH4236

BUD ØNSKES!

Sommerhusområdet Tornby Strand begynder lidt syd for Hirtshals langs vestkysten. Hirtshals byder på mange forretninger, et livligt havnemiljø med store og små fiskerbåde, færger til Norge, Færøerne og Island og ikke mindst Nordsøen Oceanarium med klumpfisk, sæler og mange andre havdyr fra Nordsøen. For nogle år siden dannede byen ramme om optagelser til filmen Klumpfisken. I øvrigt har man fra sommerhusområdet fin adgang til landsbyen Tornby (egentlig Sønder Tornby), der har et aktivt landsbymiljø, skole, dagligvarebutik og et levende museum i Den gamle Købmandsgaard, hvor man kan købe gammeldags trælegetøj og meget andet. Her er også en udstilling om byen og området - og den lave billetpris er inklusive kaffe og hjemmebagt søsterkage.
Ejendommen ligger på en stort set plan naturgrund med græsplæne mod øst og vest. Sommerhusene mod nord og syd ligger bag et bredt bælte af bl.a. hyben, og da terrasserne er delvist indhegnede, er her et fint privatliv. Morgenterrassen mod øst er perfekt til at vågne rigtigt op i fuld sol og aftensolen kan nydes både fra vestterrassen og fra den overdækkede terrasse mod syd. Mod vest er der etableret en hundegård og mod nord en carport med stort redskabsrum. Sommerhusområdet har ingen gennemkørende trafik, så der er god mulighed for at lytte til lærkesangen.
Det sortmalede sommerhus, der er opført i 1960, er renoveret for 6 år siden. Indvendigt er der plankegulve i lakeret træ og vægge og lofter fremstår i hvidmalet træværk. Huset har fuld udnyttelse af kvadratmetrene med 2 stuer, hems, soveværelse, køkken og bad. Opholdsstuen står i forbindelse med køkkenet og i have-/spisestuen er der en hyggekrog med en sovesofa, der giver et par ekstra sovepladser. Køkkenet har i øvrigt en lille "kartoffelkælder" til opbevaring af drikkevarer o.l.
Huset udlejes, hvilket giver et provenu til ejer på ca. 30.000 om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.