Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Borrisholtvej 5 9881 Bindslev

Boligtype: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 765.000
Udbetaling: 40.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 3.412
Netto ekskl. ejerudg.: 2.729
Ejerudgift pr. md. 0.973
Beliggenhedsby:
Boligareal: 141 m2
Grundareal: 1442 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 2
Byggeår: 1976
Ombygningsår:
Sagsnr. V4231

SOLGT

Tversted er en hyggelig badeby ved Tannisbugten - bare 10-15 minutter fra E39 ved Hirtshals og således med nem adgang, hvis man f.eks. skal pendle til Aalborg. Om sommeren er der mange turister i området, men parcelhuskvartererne er ganske rolige og fredelige. Denne ejendom ligger endda på sydsiden af hovedvejen, hvor turisterne kører mod nord ned gennem Tversted. Byen har butikker, restauranter og desuden 2 campingpladser, hvor den ene har et offentligt tilgængeligt vandland. Sidst men ikke mindst har Tversted skole med skolefritidsordning.
Ejendommen ligger på en grund, der til den ene side grænser op til åbne marker og der er et fint kig fra terrassen og ud over landskabet. Der er anlagt en dejlig og nem, lukket have omkring huset, hvor der dels er hæk, dels buske og træer. Rundt langs huset er der også bede med forskellige buske og stauder. Der er en terrasse, hvor der er overdækket i begge sider og åbent i midten. Indkørslen er grusbelagt på det første stykke og flisebelagt ved huset. Carporten har et stort redskabsrum med plads til cykler og haveredskaber.
Huset er bygget i gule sten med rødt eternittag og rødt træværk på gavle og vinduer.Det indeholder entré, fordelingsgang, Køkken med en lille spiseplads, bryggers, stue, 4 værelser, badeværelse med badekar samt et gæstetoilet. Fra stuen er der udgang til den overdækkede  østende af terrassen. Der er de fleste steder faste tæpper, men trægulv i køkkenet og naturligvis flisegulve på bad og toilet.. Rummene har god loftshøjde og loftspaneler i en lys træsort.
Ejendommen er et dødsbo og overtages uden inventar.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.