Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Kystvejen 110, Lønstrup / Harerenden 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.995.000
Udbetaling: 100.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.104
Netto ekskl. ejerudg.: 7.109
Ejerudgift pr. md. 2.149
Beliggenhedsby: Lønstrup / Harerenden
Boligareal: 41 m2
Grundareal: 160 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1946
Ombygningsår: 1995
Sagsnr. FH4233

NYHED havudsigt - nær by og hav

Harerenden er et unikt sommerhusområde lige nord for Lønstrup på Nordjyllands vestkyst. Naturen omkring husene står stort set uberørt i bløde bakker med blandet, lav bevoksning, og man behøver nærmest ikke bruge tid på græsslåning og da slet ikke på havearbejde. Området har en speciel historie, som du er velkommen til at kontakte os for at få, men den er for lang at fortælle her.
Lønstrup er en særdeles attraktiv turist- og badeby. Her er mange gallerier, keramikere, glaspustere og smykkekunstnere - mange med åbne værksteder. Desuden cafeer, butikker, restauranter og et stort supermarked. Lønstrup har over 600 fastboende, hvilket gør, at også mange af forretningerne har åbent hele året. Rutebilen, der kører gennem Lønstrup, kommer i øvrigt helt ud til købmanden i Harerenden, inden den vender og kører til Hjørring. Infrastrukturen er i øvrigt også i top med tog fra Hjørring og motorvej E39 lige øst for Hjørring. Herfra er der 2 timer til Århus.
Ejendommen her ligger rigtig flot med panorama havudsigt, som også ses på billederne. Der er tale om et rigtigt hyggebo med stue, køkken, bad og 2 værelser. Der er mulighed for at bygge 59 kvadratmeter til, hvis det ønskes.
Huset er familiens sommerhus gennem mange år og har ikke været til udlejning. Ved fuld udlejning kan huset udmærket indbringe 50.000 til ejer før skat. Husk at de første 41.800 er skattefri, hvis der er udlejningsaftale med et bureau.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.