Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Fjorden 14, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.995.000
Udbetaling: 100.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.527
Netto ekskl. ejerudg.: 7.352
Ejerudgift pr. md. 2.374
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 108 m2
Grundareal: 1251 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 1974
Ombygningsår: 1992
Sagsnr. FH4578

NYHED tæt på byen

Her i det sydvestlige hjørne af Lønstrup er der højt til himlen og fuld adgang til sol hele dagen. Husene i området ligger forholdsvist åbent, med lave volde i skellene og mange har et stakit rundt om terrassen. Der er kun lidt højere bevoksning, og så er der ellers græs, så der er god plads til boldspil. Man bestemmer selv, hvor stor græsplænen skal være, og det er ret enkelt at sætte en robot til at ordne havearbejdet. Det er nærmest ren terapi at sidde på terrassen og betragte "Robert" sørge for plæneklipningen. Og en robotplæneklipper er faktisk ikke attraktiv at stjæle, fordi den er godt beskyttet med en pinkode, så den kan få lov at tusse rundt uforstyrret.
Dette sommerhus er bygget i 3 sammenhængende fløje, som tilsammen giver et fint rum, der har læ fra 3 sider. Dertil er der et stykke, der er overdækket, hvor man kan sidde ude efter aftenduggen er faldet. Huset er mørkeblåt med hvide vinduer, døre og udhæng. Taget er et nyere tag i cembrit med hvide plasttagrender. Terrasserne er dels i træ, dels flisebelagte, og rundt om huset er der langs soklen lagt sten, der hindrer græsset i at vokse helt ind til huset. Det holder huset sundt - og i øvrigt endnu nemmere for "Robert", når han skal slå græs.
Indvendigt er der helt lyse trælofter og -vægge. Stue og værelser har tæppe på gulvet, dog er der lagt klinker omkring brændeovnen og der er vinylgulv i køkkenet. Der er et badeværelse med brus og et ekstra toilet. Dertil kommer det store wellnessrum med spa og adgang til sauna. Her er der også plads til hygge og der er direkte udgang til terrassen. Samtidig er der blevet plads til vaskemaskine og tørretumbler, men de kan jo sættes i gang på tidspunkter, hvor man ikke bruger de øvrige faciliteter. Endelig indeholder huset 4 soverum med i alt 9 sovepladser, så der er fin plads til en stor familie eller 2 familier, der holder ferie sammen.
Lønstrup er en charmerende badeby på Vendsyssels vestkyst, cirka 15 km vest for Hjørring, hvorfra man på E39 kan køre til Aarhus på 2 timer. Der er mange kunsthåndværkere og kunstnere, der har slået sig ned her. De kan producere til lager i vintermånederne, hvor der ikke er så mange turister, og slappe lidt mere af om sommeren, hvor byen er fuld af gæster - og kunder. Området byder på mange spændende attraktioner. Vi kan nævne Fårup Sommerland, Nordsøen Oceanarium, Ørnereservatet, Rubjerg Knude Fyr, shopping og kultur i Hjørring, eller hvad med et besøg på Hirtshals Museum, der har en fin udstilling om den nordjyske kryddersnaps, Bjæsken. Hvis du tager en flaske Brøndums Snaps med, så kan du få den lavet til en flaske bjæsk, inden du går derfra.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.