Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Novembervej 7, Nørlev Strand Syd 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.350.000
Udbetaling: 120.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 10.012
Netto ekskl. ejerudg.: 8.635
Ejerudgift pr. md. 1.936
Beliggenhedsby: Nørlev Strand Syd
Boligareal: 85 m2
Grundareal: 1106 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1968
Ombygningsår: 2011
Sagsnr. FH4497

SOLGT

Selvom adressen antyder efterår, så ligger Novembervej i et herligt sommerhusområde, umiddelbart nord for Skallerup Seaside Resort. Vi er i Nordjylland, ca et kvarters kørsel fra Hjørring i nordvestlig retning, og allerede når man kommer til området, og kører ned ad den gamle kystskrænt kan man mærke feriestemningen brede sig. En herlig sommerdag vil man se mange dannebrogsflag vaje rundt om i området. Flere strækninger på Nørlev Strand har fået lavet kystsikring, som kommer til at gå hele vejen til Harerenden/Lønstrup, og derfor er området også blevet attraktivt for sommerhuskøbere. Området byder på mange gode familieattraktioner og kulturoplevelser. Rubjerg Knude fyr, der i efteråret 2019 blev flyttet 70 meter væk fra skrænten, tiltrækker hvert år omkring 350.000 besøgende. Det ligger lidt syd for Lønstrup, knapt ti minutters kørsel mod syd. Fårup Sommerland, Nordsøen Oceanarium, Tornby gamle Købmandsgård, FunPark, Ørnereservatet, Tversted-søerne... det er bare nogle få af oplevelserne i området.
Grunden er en let kuperet naturgrund, der ligger i femte række fra vandet - bare 2-3 minutters gang fra stranden. Der er bevoksning af hyben og havtorn, og derudover er der græs og marehalm. Der er slået græs lige foran huset, så der er plads til leg og boldspil, men resten af grunden er helt vedligeholdelsesfri.
Huset har en dejlig, delvist indhegnet og delvist overdækket terrasse mod sydvest og i det nordlige hjørne af grunden er der lavet en indhegnet terrasse i hybenkrattet, hvor der er fuld sol hele dagen. Derudover er der en indhegnet ugeneret terrasse mod nordøst, hvor der er mulighed for at nyde morgenkaffen i fred og ro. Der er fin havudsigt mellem husene, især fra den overdækkede terrasse.
Huset er bygget på et ældre, renoveret fundament, men alt andet end fundamentet er nybygget i 2008. Det sorte, klinkbyggede hus har tag af cementsten, zinktagrender og hvide vinduer og døre. Indvendigt er der vandskurede skillevægge samt fuldmuret, vandskuret badeværelse mens resten af de indvendige vægge er i lys rustik.
Lofterne går til kip og er ligeledes i lys rustik. I husets nordøstlige ende er der en hems med ovenlysvindue, hvorfra udsigten er fabelagtig. Her er også plads til overnattende gæster, hvis der ikke skulle være sengepladser nok.~
Husets centrale rum er den store opholds- og spisestue, der er i åben forbindelse med køkkenet. En fordelingsgang giver adgang til de tre soverum samt badeværelset, der har bruser og hjørnebadekar. Køkken, gang og badeværelse har et flot gulv med store, sorte klinker, mens spise-, opholdsafdelingen og soverummene har plankegulv.
Den tidligere garage er indrettet med vaskemaskine og tørretumbler, samt et stort depotrum, der kunne blive til et anneks, hvis man har planer om at bygge til. Ejendommen opvarmes med el, brændeovn samt varmepumpe og skal tilsluttes det offentlige kloaknet senest i 2030.
Huset udlejes gennem Sol og Strand med husnummer 10-8137 og forventes udlejet for 70.000. Der er spærret for udlejning i vinterhalvåret. Ved fuld udlejning har udlejningsbureauet anslået et potentiale på 90-110.000 i alt.
Bemærk, at de sidste billeder er fra byggeriet i 2008. I 2018 blev der etableret nyt nedsivningsanlæg. Ejendommen har derfor fået udsættelse med tilslutningspligt til offentlig kloak indtil 2028

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.