Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Strandklitten 27, Tornby Strand 9850 Hirtshals

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 4.950.000
Udbetaling: 249.999
Brutto ekskl. ejerudg.: 20.499
Netto ekskl. ejerudg.: 17.664
Ejerudgift pr. md. 3.650
Beliggenhedsby: Tornby Strand
Boligareal: 88 m2
Grundareal: 4356 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1969
Ombygningsår: 2005
Sagsnr. FHE4329

SOLGT

”California” er til salg!!
Dette herlige sommerhusområde i Tornby ligger lige syd for Hirtshals og motorvej E39. Flotte og stærkt kuperede klitbakker, der gradvist bliver lavere ud mod vestkysten. Enkelte sommerhuse troner på klittoppene og flere putter sig ind mellem to klitter og udnytter, at der er en betagende havudsigt – og lidt bedre læ.
Sommerhuset ligger som et andet amfiteater i den første klitrække og samtidig i læ fra nord og syd. Man har et helt betagende syn fra huset i den 180 grader brede, ubrudte havudsigt – nærmest en blå væg, hvor man på første række kan studere de travle kystfiskere og den internationale skibsfart. Nærheden til kysten har da også været med til at bestemme arkitekturen i dette hus, for hele facaden mod vest har store vinduer og direkte udgang både fra stue og soveværelse. Terrassen er hævet i niveau med huset. Ved østenvind er denne terrasse en ren lækkerbisken for sjæl og krop.
Grunden er helt vedligeholdelsesfri og bevokset med marehalm og diverse græsser. Man parkerer nogle få meter fra huset for enden af den blinde vej, så der er ingen biltrafik. Den højeste lyd er havets brusen. Den smukke udsigt med et hav, der kontinuerligt skifter farve efter himlens, kan fascinere i timevis. Både stranden og solnedgangen er førsteklasses. Intet forstyrrer dit udsyn – og dine tanker.
Dette hus er oprindeligt fra 1968 og tegnet af arkitekterne Friis & Moltke til en dame, der var bosiddende i Californien – deraf husets navn. De bedste bygningstræk er bevaret, som de fine vinduer lige under tagkonstruktionen, der giver ekstra flot lysindfald. Bygningssættet består af det oprindelige, men opdaterede hus og et nyere anneks. Hovedhuset er et rigtigt egoisthus med stue, nyere BoForm køkken, et soveværelse med walk-in og badeværelse med brus. Ved sydgavlen er der et rummeligt udhus med vaskemaskine, tørretumbler og ekstra køle/frysekapacitet.
Overdækningen mellem hovedhus og anneks har et stykke overdækket terrasse mod syd og et udekøkken der er orienteret mod den nordvendte terrasse.  Når solen skinner, kan man nyde den morgen, middag og aften på dette område, som samtidig er næsten vindsikret i alle retninger. Når det regner, er det muligt at færdes mellem bygningerne uden at blive våd. Køkkenet i hovedhuset er forbundet med gården via et stort vindue, som fuldstændig kan åbnes og fastgøres ud mod gården. I alle de lyse tider nydes de fleste måltider i denne gård, der er omkranset af jerntræ.
Både overdækningen og annekset, der er en nyere tilbygning fra 2006, er arkitekttegnede i Friis & Moltke-stil, så det samlede hus fremstår som en original enhed i et autentisk udtryk. Annekset har to store værelser, begge med dobbeltseng og separat entré samt et badeværelse. Tagkonstruktionen med det flade, skrånende listepaptag er fortsat ud over solgården til annekset, så der er rigtig god loftshøjde i annekset – og mange højtplacerede vinduer. Fra det ekstra udendørs brusebad ved sydgavlen kan havudsigten også nydes. Stien til stranden starter under 10 meter fra huset, og det tager bare 3 minutter.
Når vestenvinden for alvor suser, men solen skinner, er der en østvendt terrasse, hvor der er læ, og solen skinner fra morgenstunden og indtil frokost.
Huset her udlejes ikke, men ville ved fuld dispositionsret for et udlejningsbureau have et indtjeningspotentiale i størrelsesordenen 100-120.000 om året netto
Bemærk: Følgende inventar medfølger ikke: B&O-højttaler, 2 billeder på østvæg i stue, Garpa udemøbler, hyndekiste, slangevogn, 2 dækstole og 2 bænke, kircodan spisebord med 4 stole og 2 parkbænke

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.