Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Lønstrupvej 1B, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Andelsbolig
Kontantpris: 325.000
Udbetaling: 0.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 0.000
Netto ekskl. ejerudg.: 0.000
Ejerudgift pr. md. 4.159
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 95 m2
Grundareal: 2566 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 2002
Ombygningsår:
Sagsnr. AB4285

NYHED - SOLGT

Lønstrup er nok bedst kendt som en badeby, men der er over 600 fastboende i byen, som har gode forbindelser med bus (skolebus og regionalbus) til Hjørring. Der er stort supermarked, flere gode restauranter, gallerier og butikker med alt hvad hjertet kan begære af brugskunst. Den gamle biograf har en velbesøgt café og her er mange arrangementer med live-musik i løbet af året udover en del filmforevisninger.
Andelsboligforeningen Gartnergården er en lille forening med 6 medlemmer. Det er en meget sund forening, når man kigger på økonomien. Beliggenheden er i det sydøstlige hjørne af Lønstrup, ret tæt ved hovedlandevejen mod Hjørring. Der er 5-8 minutters gang til centrum af byen og bussen til Hjørring kører tæt forbi.
Der er anlagt have rundt om alle husene og denne bolig har desuden et stykke have, der ikke ligger umiddelbart ved huset. Derudover er der terrasser på 3 sider af huset og haverne adskilles af hække. Der hører en carport med redskabsrum til huset.
Boligen indeholder stue, køkken/alrum, 2 værelser, entré/bryggers og bad med bruseniche. Der er parketgulv i stuen og på værelserne og klinker i de øvrige rum. Der er gulvvarme overalt og ejendommen er tilsluttet fjernvarmeforsyningen. Mod nordvest og mod sydøst har boligen to overdækkede terrasser, så der er god mulighed for både morgen- og aftensol. Stuen har i øvrigt direkte adgang til terrassen mod syd.
Det er i 2018 blevet tilladt at holde hund eller kat i foreningen, blot man viser almindelig hensyntagen til naboerne.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.