Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Strandvejen 85B 2., Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Ejerlejlighed
Kontantpris: 1.495.000
Udbetaling: 75.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 6.080
Netto ekskl. ejerudg.: 5.350
Ejerudgift pr. md. 1.833
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 55 m2
Grundareal: 1891 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 2 / 1
Byggeår: 1990
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4442

Nyhed

Denne ferielejlighed ligger lige i centrum af Lønstrup, med 600 meter til stranden og gåafstand til stort set alt i Lønstrup. Der er bare et kvarter til Hjørring, hvor E39 passerer lige øst for byen, og derfra er der knapt to timer til Århus.
Rubjerg Knude fyr ligger ca 1,5 km mod syd, og Skallerup Seaside Resort ligger 10-15 minutters kørsel mod nord, der er gode shoppingmuligheder i Hjørring. Der er busforbindelse til Hjørring, hvorfra der er tog til Hirtshals, Frederikshavn/Skagen og Aalborg/resten af Danmark, så selv om man ikke har bil, er det enkelt at komme hertil. Hele Nordjylland ligger åben med oplevelser af enhver art for hele familien, vi kan nævne Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, Ørnereservatet i Tuen, Fårup Sommerland ...
Lejligheden er del af et lejlighedskompleks, som ligger på hovedgaden i Lønstrup. Denne lejlighed er i 1 plan - og har "egen" have/terrasse mode syd. Derudover plads ud mod gården til mindre cafe sæt. Med adgang ad en trappe op gennem terrænet er der en dejlig, højtbeliggende terrasse, der benyttes af alle lejlighederne. Herfra er der havkig, udsigt ind over byen og man har god læ for vestenvinden, da nabogrunden er godt vokset til. Komplekset ligger på to matrikler, og al udvendig vedligehold ligger hos en pedel, der aflønnes via fællesudgifterne.
Lejligheden ligger i stuen. Her findes entré, køkken alrum og stue i et, værelse og bad. Der er træ- eller laminatgulve i opholdsrummene
og klinkegulve i entré og klinkegulve med varme i bad. Væggene er hvidmalede og lofterne der ligeledes er hvidmalede. Indretningen er enkel og hyggelig og holdt i lyse farver, så feriestemningen breder sig helt automatisk.
Lejligheden er de senere år istandsat efter alle kunstens regler - Nyt køkken, nyt inventar, persienner, gardiner osv. Den er blevet brugt privat hvorfor tingene er af rigtig god kvalitet. Derudover er der mulighed for selv at bruge lejligheden fra dag 1, da der ingen udlejning er.
Hvis lejligheden skulle udlejes, burde den kunne give en indtjening i størrelsesordenen 50-60.000 om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.