Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Vadehavsvej 24, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.775.000
Udbetaling: 90.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.109
Netto ekskl. ejerudg.: 6.724
Ejerudgift pr. md. 2.270
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 129 m2
Grundareal: 1499 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1989
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4180

POOLHUS

Lønstrup er en af ganske få byer, der ligger helt ude ved vestkysten, og det præger naturligvis bylivet. Det er en naturlig ting at gå ned til ophalerpladsen for at se, om der kan blive friskfanget fisk til aftensmaden. Vinterbaderne mødes dér hele sommeren og længere endnu, og turisterne kommer langvejs fra for at opleve byen. Byen som sådan er kendt for kvalitet. Her er ikke et pizzeria, men mange caféer og restauranter, der gerne serverer de lokale råvarer. Souvenirs kan man sagtens finde, det er oplagt at vælge et lokalt produceret stykke keramik , glaskunst, billedkunst - eller et guld- eller sølvsmykke - for byen bugner af kunsthåndværkere. Dagligvarer og tøj kan man naturligt nok også få. Byen har omkring 650 fastboende, så der er liv i byen hele året.
Vi har en dejlig, plan grund med græs og god plads til boldspil og leg. Der er randbeplantning af hyben, hyld, fyrretræer med mere, så der er gode læmuligheder. De to indhegnede terrasser giver gode muligheder for at nyde solen hele dagen. Morgenterrassen mod øst er stor nok til at man kan spise morgenmad dér, og den store terrasse mod sydvest er delvist overdækket. her kan man nyde solen fra middag til solnedgang, og det overdækkede areal gør det muligt at sidde ude længe om aftenen.
Huset har et flot køkken i åben forbindelse med opholdsstuen. Der er 3 soveværelser med ialt 8 sovepladser, 2 hemse med ekstra sovepladser og 2 badeværelser med brus, det ene med sauna. Poolrummet har en  20 m2 pool og stor hjørnespa. Der er fint indkig til poolrummet fra opholdsstuen.
Ejendommen er tilsluttet offentlig kloak.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.