Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Vadehavsvej 15, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.635.000
Udbetaling: 85.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 7.449
Netto ekskl. ejerudg.: 6.176
Ejerudgift pr. md. 1.657
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 70 m2
Grundareal: 1025 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1978
Ombygningsår: 2018
Sagsnr. FH4168

NY PRIS - SÆLGES NU!!

Vi befinder os i det meget populære Lønstrup, der er beliggende i trekanten mellem Løkken, Hjørring og Hirtshals. Samtidig finder men Skallerup Seaside Resort kun 10 min. kørsel fra ejendommen.
Lønstrup er karakteriseret af høj kvalitet. Der findes mange arbejdende keramiske værksteder, smykkekunstnere, glaspustere, gallerier og flere skønne restauranter, stort supermarked med meget mere. Der er kun 1 km. til badestranden.  Den lille fritidsfiskerhavn med flere fiskekuttere giver en chance for at fange et par fisk til aftensmaden, vinterbaderne mødes jævnligt om morgenen og man må også nyde den helt særlige, kønne natur omkring den lille havn. Mod syd har vi den pragtfulde Lønstrup Klint (ca. 40) meter over havets overflade, som strækker sig forbi resterne af Mårup Kirke helt ud til den meget spektakulære Rubjerg Knude med det ny renoverede udsigtstårn. Her er en formidabel udsigt over land og hav. Knuden besøges årligt af omkring 350.000 personer.
Huset er beliggende på en dejlig, stærkt kuperet og stor grund, der mod nord grænser helt op til den lille Lønstrup Bæk. Der er lavet en rundkørsel om huset og dermed har du ekstremt fine tilkørselsforhold. Der er anlagt store indhegnede solterrasser ligesom huset er total renoveret/tilbygget i 2017/18. Der er tale om et sjældent charmerende fritidshus med al tænkelig charme og sjæl og med super flot udstyr. Det er en ren nydelse at se og opleve denne atmosfære. Huset har bla. luft til luft varmepumpe, arbejdsvenligt nyt og flot køkken, ny kraftig brændeovn, flere ovenlys, super flotte klinker i badeværelse, kønne fastmonterede skabe. Et hus der virkelig skal opleves. 
Indretning–  se vedlagte farvelagte plan.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.