Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Vadehavsvej 15, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.395.000
Udbetaling: 69.999
Brutto ekskl. ejerudg.: 5.718
Netto ekskl. ejerudg.: 5.016
Ejerudgift pr. md. 1.657
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 67 m2
Grundareal: 1025 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1978
Ombygningsår: 2018
Sagsnr. FH4168

BUD ØNSKES!

Vi befinder os i det meget populære Lønstrup, der ligger omtrent 15 km vest for Hjørring. Byen er karakteriseret af høj kvalitet, mange arbejdende keramiske værksteder, smykkekunstnere, glaspustere, gallerier og flere skønne restauranter, stort supermarked med meget mere. Den lille lystfiskerhavn med flere fiskerbåde giver mulighed for at købe friskfanget fisk, og ikke mindst er der en helt særlig og køn natur omkring havnen. Den pragtfulde, næsten 40 m høje Lønstrup Klint strækker sig forbi resterne af Mårup Kirke og til den meget spektakulære Rubjerg Knude med det nyrenoverede udsigtstårn. Her er der en formidabel udsigt over land og hav. Knuden besøges årligt af op til 350.000 personer. 10 minutter mod nord har man Skallerup Seaside Resort, hvor der er aktiviteter og oplevelser for hele familien.
Huset ligger på en dejlig, kuperet grund, der mod nord grænser helt op til den lille Lønstrup Bæk, og der er kun 1 km til badestranden. Der er store, indhegnede solterrasser i træ. Indkørslen går helt ned omkring huset, med et ekstra parkeringsareal oppe ved vejen, så tilkørselsforholdene er rigtig fine. Derudover er der et areal med græsplæne. Resten af grunden er vedligeholdelsesfri.
Det charmerende fritidshus er klinkbygget og sortmalet med hvide udhæng og vinduesrammer - totalrenoveret i 2017/18. Taget er et paptag, som er et af de mest holdbare tage i områder med megen vestenvind. Der er hvide plasttagrender.
Indvendigt er det centrale rum - og husets omdrejningspunkt - den store stue med spiseafdeling, hyggekrog og pejsestue. Køkkenet er i god forbindelse med stuen, kun adskilt af en halvmur. Det er indrettet i en flot stil med kraftige bøgebordplader, hvide skabe og klassiske greb som de "rigtige" købmandsdiske.
Husets badeværelse har smukke klinker halvt op ad væggene og sorte skabe med porcelænsvask, bruseniche og væghængt toilet med bruser, så man ikke behøver bidét.
Der er 2 soverum med dobbeltsenge, hvoraf det ene er et rigtigt "master bedroom" med walk-in closet. Dette skabsværelse kunne ændres til et børneværelse med 1-2 senge.
Udstyret er overalt i høj kvalitet, bl.a. er lofterne flere steder monteret med lydisolerende troldtekt-plader, der er flotte trægulve, ovenlysvinduer flere steder og en gennemført god atmosfære.
Huset har luft til luft varmepumpe og opvarmes i øvrigt med el og brændeovn. Et hus der virkelig skal opleves.  Ved fuld udlejning ville denne ejendom generere en indægt i omegnen af 50.000 om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.