Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Havrenden 18, Harerenden 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.895.000
Udbetaling: 145.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 12.180
Netto ekskl. ejerudg.: 10.498
Ejerudgift pr. md. 2.373
Beliggenhedsby: Harerenden
Boligareal: 50 m2
Grundareal: 160 m2
Antal plan: 2
Værelser/stuer: 2 / 1
Byggeår: 2016
Ombygningsår:
Sagsnr. FHE4171

Superlækkert!

2 x 50 herlige kvadratmeter i første klitrække nord for Lønstrup
Dette skønne og sjældent velbeliggende nyopførte fritidshus ligger i det meget populære Lønstrup. Lønstrup er beliggende i trekanten mellem Løkken, Hjørring, Hirtshals og med motorvej nærmest til døren. Samtidig finder man Skallerup Seaside Resort kun 10 min. gang fra ejendommen. Lønstrup er karakteriseret af høj kvalitet med mange arbejdende keramiske værksteder, smykkekunstnere, glaspustere, gallerier og flere skønne restauranter, stort supermarked med meget mere. Der er kun 1 km. til badestranden.  Den lille lystfiskerhavn med flere lystfiskerbåde giver mulighed for at købe friskfanget fisk, vinterbaderne mødes hver morgen og ikke mindst er der en helt særlig og køn natur omkring den lille havn. Vi har den pragtfulde, cirka 40 m høje Lønstrup Klint, om strækker sig forbi resterne af Mårup Kirke og til den meget spektakulære Rubjerg Knude med det nyrenoverede udsigtstårn. En formidabel udsigt over land og hav. Knuden besøges årligt af op til 350.000 personer. Nordsøen Oceanarium og Fårup Sommerland nås på en halv times kørsel.
Huset er beliggende i første parket med en bedårende panorama-havudsigt. Dejlig vedligeholdelsesfri naturgrund. Det er en helt suveræn oplevelse at opholde sig i og omkring dette hus. Store solterrasser og prima sol- og læforhold. Der er tale om et flot arkitekttegnet sommerhus med mange lækre detaljer og faciliteter hvoraf fremhæves: Særlige og store panoramavinduer mod vest og nord, flot udvendig belysning, fuld kælder under huset udnyttet som stort soverum med min. 4 sovepladser, sofagruppe, tv, luft til luft varmepumpe, spotbelysning, ovenlys til grundplan, amerikanerkøleskab, brændeovn og master bedroom med direkte udgang til solterrasse.
Husets indretning fremgår af plantegningen. Husets grundareal er 50 m2, men der er fuld kælder, registreret som 49 m2, som er indrettet til soveværelse/aktivitetsrum. Det betyder at der reelt er 99 boligkvadratmeter.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.