Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Havrenden 18, Harerenden 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.995.000
Udbetaling: 150.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 13.566
Netto ekskl. ejerudg.: 11.249
Ejerudgift pr. md. 2.123
Beliggenhedsby: Harerenden
Boligareal: 50 m2
Grundareal: 160 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 2 / 1
Byggeår: 2016
Ombygningsår:
Sagsnr. FHE4171

Superlækkert!

Dette skønne og sjældent velbeliggende nyopførte fritidshus ligger i det meget populære Lønstrup. Lønstrup er beliggende i trekanten mellem Løkken, Hjørring, Hirtshals og med motorvej nærmest til døren. Samtidig finder man Skallerup Seaside Resort kun 10 min. gang fra ejendommen. Lønstrup er karakteriseret af høj kvalitet,(ingen Tivoli) så som Pizza barer, souvenir og helt traditionelle detailforretninger.
Der findes til gengæld mange arbejdende keramiske værksteder, smykke kunstnere, glaspustere, gallerier og flere skønne restauranter, stort supermarked med meget mere. Der er kun 1 km. til badestranden.  Den lille lystfiskerhavn med flere lystfiskerbåde giver mulighed for at købe friskfanget fisk, vinterbaderne mødes hver morgen og ikke mindst er der en helt særlig og køn natur omkring den lille havn. Vi har den pragtfulde Lønstrup Klint (ca. 40) meter over havets overflade og som strækker sig forbi resterne af Mårup Kirke og til den meget spektakulære Rubjerg Knude med det nyrenoverede udsigtstårn. En formidabel udsigt over land og hav. Knuden besøges årligt af op til 350.000 personer.
Huset er beliggende i første parket med en bedårende panorama havudsigt. Dejlig vedligeholdelsesfri  naturgrund. Det er en helt suveræn oplevelse, at opholde sig i og omkring dette hus. Store solterrasser og prima sol- og læforhold. Der er tale om et flot arkitektegnet sommerhus med mange lækre detaljer og faciliteter hvoraf fremhæves: Særlige og store panoramavinduer mod vest og nord, flot udvendig belysning, fuld kælder under huset udnyttet som stort soverum med min. 4 sovepladser, sofagruppe, tv, luft til luft varmepumpe, spotbelysning, ovenlys til grundplan, amerikanerkøleskab, brændeovn og master bedroom med direkte udgang til solterrasse.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.