Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Grindevej 15, Nr. Lyngby 9480 Løkken

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.195.000
Udbetaling: 110.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 9.249
Netto ekskl. ejerudg.: 8.073
Ejerudgift pr. md. 2.093
Beliggenhedsby: Nr. Lyngby
Boligareal: 94 m2
Grundareal: 3473 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2010
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4350

3 min. til strand

Vi befinder os i Nr. Lyngby - et stort og meget naturskønt område, karakteriseret med det barske men meget spektakulære Vesterhav.  Nr. Lyngby ligger mellem Løkken i syd og Lønstrup i nord. Området er let tilgængeligt - specielt hvis man kommer fra syd via motorvej E-39. Der er kun 10 min. kørsel til både Løkken og Lønstrup. Tillige ligger det fantastiske Skallerup Seaside Resort ca. 15 min. væk. Her findes alle tænkelige faciliteter og vel at mærke for alle aldre. Således kan en ferie på Grindevej ikke gå galt selvom der måtte komme en regnvejrsdag. Dette er imidlertid ikke så tit det sker da vores område ligesom Skagen, Nordsjælland og Bornholm er de områder i Danmark, der har flest solskinstimer.
Det bør ikke mindst nævnes at huset ligger med kun 3 min. gang til en herlig bred og hvid sandstrand. Ja du har nærmest egen strandsti. Grunden er i øvrigt en sand fornøjelse at iagttage. Den er kuperet og med ekstensiv vegetation, så der er nærmest ingen vedligeholdelse.
Dette pragtfulde sommerhus er sjældent velopført med en finish helt i top. Der er i sammenhæng med huset etableret en herlig lukket garage og depotrum. Lækre, delvist indhegnede og delvist overdækkede solterrasser rundt om huset. Der vil altid kunne findes et skønt læ og solrigt hjørne.
Der er et væld af lækre detaljer i huset og endvidere alt i komfort. Her skal blot nævnes skønne naturklinkegulve, helt igennem skønne Dinesen plankegulve, stor og effektiv brændeovn, panoramavinduer, flot aptering, børnehems, vaskesøjle, spa og sauna.
Husets indretning og materialevalg fremgår af grundplan og billedmateriale.
Der er p.t. nogen udlejning på huset - men ved maksimal udnyttelse vil der kunne påregnes en nettoindtjening på op til kr. 100.000. Sælger har en dokumenteret indtægt i 2019 på ca. 80.000 kr.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.