Andersvej 6, Vester Tversted 9881 Bindslev

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 3.160.000
Udbetaling: 160.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 13.831
Netto ekskl. ejerudg.: 11.730
Ejerudgift pr. md. 2.517
Beliggenhedsby: Vester Tversted
Boligareal: 81 m2
Grundareal: 2500 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2005
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4461

SOLGT

Lyst og velholdt fritidshus med spa, sauna og havudsigt.
I anden række i skønne Vester Tversted ligger dette velindrettede Stenhøj Hus på dejlig, privat og kuperet naturgrund. Huset er godt placeret på grunden, så naturen trækkes helt ind i den hyggelige stue via den store vestvendte gavl med vinduer til kip, og udsigten til havet udnyttes optimalt.
På få skridt kommer man ned på den fredede klithede indenfor stranden, hvor der er talrige stier til både strand og skønne gå- løbe, cykelture i området. I gåafstand fra huset ligger Tversted med det hyggelige afslappede feriemiljø og indkøbsmuligheder. I sommerhalvåret kan en stor del af tiden tilbringes udendørs, lige fra morgenmad på den store sydvendte terrasse til de smukke aftenstunder, på solnedgangsbænken, hvor solen kan følges til den forsvinder i havet.
Selve huset er fra 2005, bygget i træ med hvide alu-vinduer og døre. Huset er meget velholdt, og der er nyt udhus fra 2017. Huset er forsynet med solceller. Husets centrale rum er den hyggelige stue, som er i god forbindelse med køkkenet, kun adskilt af en halvmur og herfra har man en dejlig havudsigt mod nord. Der er 3 godt udnyttede soveværelser med indbyggede skabe og i alt seks sovepladser. I den østlige ende af huset er der hems, hvor familiens yngste kan trække sig op og have hygge- eller sovekrog. Det store lyse badeværelse indeholder hjørnespa og sauna. Sammen med brændeovnen er der mange skønne stunder at hente i huset hele året rundt i tæt kontakt til naturen.
Området omkring Vester Tversted indbyder til mange dejlige ferieoplevelser. Tversted kaldes~"Bette-Skagen", da miljøet har træk som Skagens, men med færre mennesker og bedre plads. Ved stranden ligger det landskendte "Blå Ishus", hvor der oftest er stor travlhed.
Af attraktioner i nærheden kan nævnes Nordsøen Oceanarium med Nordeuropas største akvarium, Ørnereservatet, hvor ørne og falke kan iagttages i fri flugt, Råbjerg Mile, en af Europas største vandreklitter, Rubjerg Knude med dets berømte fyr, der blev flyttet i 2019 samt mange flere.
Egnens store badebyer Skagen, Lønstrup og Løkken er alle i køreafstand.
Området rummer også rig mulighed for aktiv ferie, kanosejlads på den nærliggende Uggerby Å, mountainbikespor bl.a. i Tversted Klitplantage, flere naturskønne golfbaner, der ligger i kuperet terræn med bakker og dale, tennis, svømmehaller og friluftsbade er også tilgængelige.
For børnene vil Fårup Sommerland være sommerens store hit.
Huset udlejes gennem Feriepartner Tversted med nr. TV1116. Der er en del ejerspærringer, men huset har alligevel været udlejet for~50.000 årligt. Ved fuld udlejning burde der være en indtægt på op mod 80-100.000 brutto.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.