Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Andersvej 6, Vester Tversted 9881 Bindslev

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 3.245.000
Udbetaling: 165.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 13.514
Netto ekskl. ejerudg.: 11.797
Ejerudgift pr. md. 2.594
Beliggenhedsby: Vester Tversted
Boligareal: 81 m2
Grundareal: 2500 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2005
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4461

NYHED

Vester Tversted er et dejligt ferieområde. Husene ligger spredt i landskabet og vi er nær kystbeskyttelseslinjen. Det yderste område mod kysten ligger hen som klithede, Der er ingen høje træer, så de fleste huse har havudsigt eller havkig, og det gælder også for ejendommen her. Nærmeste by er Tversted, som også kaldes "Bette-Skagen", fordi miljøet ligner Skagens, men der er ikke så mange mennesker som i Skagen. Der er cykel- og gangsti ind til byen, gangstier ned til vandet, og området er i øvrigt forsynet med rigtig mange cykel-, gang- og ridestier, især i statsskovene øst for Tversted. På stranden kan man køre i bil på en næsten 40 km lang strækning, så der er god plads til alle turisterne. Af attraktioner i nærheden må man ikke snyde sig selv for Ørnereservatet, hvor falke og ørne med imponerende vingefang ses i fri flugt. Den tibetanske lammegrib har et vingefang på næsten tre meter, og den sorte slangeørn hopper gerne rundt mellem publikum, hvis der er mad at få (derfor må man heller ikke tage sin hund med ind). Nordsøen Oceanarium, Den tilsandede Kirke, Råbjerg Mile, Krudttårnet, Rubjerg Knude, hvor fyret i efteråret 2019 blev flyttet 70 meter væk fra skrænten... der er masser at opleve.
Grunden er en let kuperet naturgrund, hvor der dog er ryddet et stykke, så der er blevet en plan græsplæne. Der er en dejlig træterrasse, der breder sig på tre sider af huset. Mod syd er der fuld sol hele dagen, og om aftenen kan man trække over på vest- eller nordsiden af huset for at nyde solnedgangen.
Det mørkegrå sommerhus er i kraftigt træværk, der er cementstenstag med zinktagrender og vinduer og døre er hvidmalede. På taget er der solceller, som er med til at give et rigtig godt elregnskab. Husets centrale rum er stuen, som er i god forbindelse med køkkenet, kun adskilt af en halvmur og herfra har man en dejlig havudsigt mod nord. De store vinduer, der går helt til kip i gavlen, er med til at trække meget lys ind i huset. Via en lille fordelingsgang er der adgang til husets badeværelse, der har en stor hjørnespa og desuden sauna. Der er 3 soverum i huset, hvoraf de to er indrettet med dobbeltsenge, og det sidste med 2 enkeltsenge.
Huset udlejes gennem Feriepartner Tversted med nr TV1116. Der er en del ejerspærringer, men huset er alligevel booket for langt over 30.000. Ved fuld udlejning burde der være en indtægt på op mod 80-100.000 brutto.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.