Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Sallingsundvej 8, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.295.000
Udbetaling: 65.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 5.450
Netto ekskl. ejerudg.: 4.755
Ejerudgift pr. md. 1.800
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 85 m2
Grundareal: 3048 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1968
Ombygningsår: 2006
Sagsnr. FH4360

NY PRIS

Lønstrup er en af de få badebyer, der ligger helt ude ved vestkysten i Nordjylland. Den har smalle og krogede gader, mange kunsthåndværkere, gallerier, restauranter og butikker. Der er Spar supermarked, der har åbent hele året, og der kører bus til Hjørring, som ligger ca. 15 km væk.. E39 ligger lige øst for Hjørring, så der er bare omkring en times kørsel til Aalborg og 2 til Århus.
I området er der masser af aktiviteter og attraktioner at kigge på: fiskerhavnen ved Lønstrup, kystklinten, der strækker sig fra Lønstrup til Nr. Lyngby, og længere endnu, Rubjerg Knude Fyr, der flyttes væk fra ”afgrundens rand” i efteråret, Skallerup Seaside Resort, Nordsøen Oceanarium, Fårup Sommerland, Ørnereservatet, shopping i Hjørring, Løkken...
Sallingsundvej ligger i den sydlige udkant af Lønstrup med et lille kig fra haven til Mårup Kirkegård, som er ca. 500 m væk i luftlinje. Huset her er det sidste på en blind vej. Grunden består i en plan del på toppen af en skrænt og en skråning nedad mod nord. Der er lidt randbeplantning af graner mod nordvest og ellers fremstår grunden som græsplæne på den flade del og naturgrund på den skrå del. Der er en delvist indhegnet, træterrasse mod vest/nord, som er den bedste vinkel for at se solnedgangen. I vestgavlen er der et stykke af terrassen, der er overdækket, og mod øst, ved indgangen, er der en mindre, flisebelagt terrasse.
Boligen er et rødmalet, klinkbygget træhus med nyere eternittag. Udhæng, vinduesrammer og enkelte bygningsdetaljer er hvide. Indvendigt er der dels nyere plankegulve, dels flisegulve med gulvvarme. Vægge og lofter er beklædt med høvlet fyrrustik, der nogle steder er malet hvidt. Der er lofter til kip, og en rød limtræsbjælke bærer hele konstruktionen. Den røde farve går igen enkelte andre steder.
Huset består af en stor stue i åben forbindelse med køkkenet, en kombineret entré/baggang, et badeværelse med bruser, et depotrum og 3 soverum. Det ene soverum er et gennemgangsrum, der i dag anvendes som kontor, men det ville for små midler kunne ændre funktion. Ejendommen er i øvrigt velisoleret og anvendes hele året. Opvarmningen er el, brændeovn og luft-til-luft varmepumpe.
Huset er i dag sælgers privatbolig. Der vil derfor blive fjernet en del inventar ved sælgers fraflytning. Det giver køber en god mulighed for at vælge sin egen stil.
Ejendommen udlejes ikke i dag. Hvis huset blev indrettet til udlejning, ville det kunne give en indtjening på 40-50.000 om året før skat.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.