Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Vestervej 43A, Tversted 9881 Bindslev

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.895.000
Udbetaling: 95.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.638
Netto ekskl. ejerudg.: 7.161
Ejerudgift pr. md. 2.522
Beliggenhedsby: Tversted
Boligareal: 131 m2
Grundareal: 5023 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 1989
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4165

Dejligt poolhus i Vester Tversted

Vi er i området ved Tversted, der har fået tilnavnet "Bette-Skagen", fordi stemningen i byen minder om Skagen. Dog er tempoet ikke helt så hurtigt og man kan næsten mærke skuldrene synke nedad og stresssymptomerne forsvinde. Dette hus ligger i det mest attraktive område af Tversted. Vester Tversted er godt bevokset og der er stier til stranden ad flere af vejene. Vil man have bilen med til alle "pakkenellikerne", skal man køre gennem Tversted by direkte ned på stranden. Husk at smage Danmarks største isvaffel i "Den Blå Iskiosk".
 
Grunden:
Den 5.023 m2 store grund er græsbevokset med træer hele vejen rundt om huset, så der er god læ mange steder, dels på terrasserne, dels rundt om på grunden. Vil man ikke slå græsset over det hele, står det naturligvis én frit for at lade naturen tage over.
 
Boligen:
Dette dejlige, 131 m2 store sommerhus er bygget i træ, malet fjeldblåt med hvide vinduesrammer, døre og tagudhæng. Taget er cementsten og der er terrasse på begge sider af huset, den ene med en overdækket del, der kan være lidt lunere om aftenen. Opvarmning er el og brændeovn. I poolrummet er der desuden en luft-til-vand-varmepumpe, som opvarmer poolen.
Indvendigt fremstår huset med lyse trævægge og -lofter til kip med hvide detaljer. Gulvene er ligeledes trægulve og møbleringen er moderne med lædersofaer og bøgetræ.
Huset er bygget op om køkkenet med alle bekvemmeligheder og i åben forbindelse med stuen. Der er pool med separat bad og sauna. Dette badeværelse indeholder vaskemaskine og tørretumbler. Derudover badeværelse med bruser, wc og håndvaskearrangement. Poolafdeling og begge badeværelser har gulvvarme.
2 af soverummene har dobbeltseng og et soverum har 4 køjer. Derudover findes der 2 hemse, der kan anvendes som sovepladser - eller legerum.
Hvis det ønskes, er det nemt nedlægge poolen (midlertidigt eller permanent) og ændre rummet til f.eks. ekstra stue eller aktivitetsrum. Der foreligger tegninger på en sådan ombygning fra andre tilsvarende huse.
Huset er særdeles egnet til både en og to familier, og giver rammer hvor der både er fred og ro samt mulighed for at udfolde sig.
 
Udlejning:
Huset udlejes gennem DanCenter og har et udlejningspotentiale på 130-150.000 kroner. Hvis man vælger at nedlægge poolen ligger potentialet naturligt nok lavere, men huset burde stadig kunne trække 70-80.000 kroner om året med den gode beliggenhed.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.