Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Novembervej 8, Nørlev Strand Syd 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.215.000
Udbetaling: 65.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 5.160
Netto ekskl. ejerudg.: 4.448
Ejerudgift pr. md. 1.813
Beliggenhedsby: Nørlev Strand Syd
Boligareal: 46 m2
Grundareal: 1002 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1965
Ombygningsår: 2007
Sagsnr. FH4245

SOLGT

Her har du en god havudsigt og mulighed for at bygge nyt. Huset koster næsten ikke mere end grundprisen i dette område.
Nørlev er hele området nedenfor indlandsklitten Skallerup Klit. Mod syd ligger Skallerup Seaside Resort med mange aktivitetsmuligheder for hele familien. Mod nord ligger Nørlev Rigkær, som blandt mange andre vilde blomster er hjemsted for hele 8 orkidéarter. Hirtshals og Hjørring kan nås indenfor max en halv time og tilkørslen til E39 findes umiddelbart øst for Hjørring, så man har nem adgang til sommerhuset, uanset om man bor i Hjørring eller Horsens.
Novembervej ligger ret centralt fra tilkørslen ad Nørlev Strandvej, men der er absolut ingen trafik i området. Huset ligger næstsidst på en blind vej. Området - og denne grund - er let kuperet, og huset er placeret så højt på grunden som muligt. Derfor er der også fin havudsigt både fra terrasserne og fra huset. Grunden er beplantet med hyben og forskellige buske og ligger ellers med græs, der er slået på et lille område omkring indkørslen, så der er plads til parkering og måske lidt boldspil. Bag huset er der ryddet en god plads, hvor man kan spille div. udendørs spil.Terrassen mod syd/øst er hovedindgangen til huset. Den er indhegnet, hvilket både giver bedre læ og lidt mere privatliv. Her er mange fine lækroge på alle sider af huset, hvor man kan nyde solen i løbet af dagen. Terrasserne mod nordvest og øst har en fin havudsigt mellem de andre huse.
Ejendommen er et rødt træhus med hvide vinduer og udhæng og paptag. Det er et ældre hus, der er ombygget i flere omgange, og med et anneks tilbygget i 2007. Derefter er huset nænsomt renoveret i 2020 med ny udvendig beklædning, gulvvarme og nye klinker på badeværelset, udskiftning af hvidevarer og diverse malearbejder. Indvendigt og udvendigt står huset fint og nymalet. Der er nye trægulve i stue og anneks, nyt køkken og renoveret bad, vægge og lofter er hvidmalede. Med de lyse trægulve og de fine vinduespartier er der et dejligt lysindfald i stuen, der har et enkelt trins niveauforskel. Huset indeholder i øvrigt køkken med alt udstyr, herunder opvaskemaskine, bad med bruser og et soverum med dobbeltseng. Annekset, der har adgang via terrassen, er på 10 kvadratmeter og indeholder endnu et soveværelse med dobbeltseng. Der er en dobbelt sovesofa i stuen, så der er mulighed for i alt 6 sovepladser.
Huset udlejes via Sol og Strand og giver i øjeblikket en indtjening på omkring 35.000/år.
i 2020 er der udført kloakering på ejendommen til en værdi af 52.000.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.