Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Novembervej 8, Skallerup Klit 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.290.000
Udbetaling: 65.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 5.891
Netto ekskl. ejerudg.: 4.883
Ejerudgift pr. md. 1.596
Beliggenhedsby: Skallerup Klit
Boligareal: 46 m2
Grundareal: 1002 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1965
Ombygningsår: 2007
Sagsnr. FH4245

HAVUDSIGT

Nørlev er hele området nedenfor indlandsklitten Skallerup Klit. Mod syd ligger Skallerup Seaside Resort med mange aktivitetsmuligheder for hele familien. Mod nord ligger Nørlev Rigkær, som blandt mange andre vilde blomster er hjemsted for hele 8 orkidéarte. Hirtshals og Hjørring kan nås indenfor max en halv time og tilkørslen til E39 findes umiddelbart øst for Hjørring, så man har nem adgang til sommerhuset, uanset om man bor i Hjørring eller Horsens.
Novembervej ligger ret centralt fra tilkørslen ad Nørlev Strandvej, men der er absolut ingen trafik i området. Huset ligger næstsidst på en blind vej. Området - og denne grund - er let kuperet, og huset er placeret så højt på grunden som muligt. Derfor er der også fin havudsigt både fra terrasserne og fra stuen. Grunden er beplantet med hyben og forskellige buske og ligger ellers med græs, der er slået på et lille område omkring indkørslen, så der er plads til parkering og måske lidt boldspil. Terrassen mod syd/øst er hovedindgangen til huset. Den er indhegnet, hvilket både giver bedre læ og lidt mere privatliv. Her er mange fine lækroge på alle sider af huset, hvor man kan nyde solen i løbet af dagen. Terrassen mod nordvest har en fin havudsigt mellem de andre huse.
Ejendommen er et rødt træhus med hvide vinduer og udhæng og listepaptag. Det er et ældre hus, der er tilbygget i flere omgange, første gang allerede da huset var 2 år gammelt og senest med et anneks i 2007. Træværket er udskiftet i 2013 og fremstår helt uden spor af tidens tand. Indvendigt er huset som nyt. Alt er renoveret i 2013, der er nye trægulve, nyt køkken og nyt bad, væggene er hvidmalede savsmuldstapeter og lofterne også hvidmalede - og i øvrigt til kip overalt i huset. Med de lyse trægulve og de fine vinduespartier er der et dejligt lysindfald i stuen, der har et enkelt trins niveauforskel. Huset indeholder i øvrigt køkken med opvaskemaskine, bad med bruser og et soverum med dobbeltseng. Annekset, der har adgang via terrassen, er på 10 kvadratmeter og indeholder endnu et soveværelse med dobbeltseng. Der er en dobbelt sovesofa i stuen, så der er mulighed fro i alt 6 sovepladser.
Huset udlejes og giver i øjeblikket en indtjening på omkring 35.000/år.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.