Løntorp 9, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.195.000
Udbetaling: 110.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 9.197
Netto ekskl. ejerudg.: 8.027
Ejerudgift pr. md. 1.978
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 79 m2
Grundareal: 794 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1998
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4280

Dette skønne sommerhus er beliggende i det helt unikke område kaldet Harerenden, der grænser op til Lønstrup mod syd. Lønstrup ligger få km. vest for Hjørring og således også motorvej E39. Der er prima tilkørselsforhold til ejendommen, hvor der i øvrigt også dagligt kommer bus. Få km. mod nord ligger det meget populære Skallerup Seaside Resort hvor der findes et utal af aktivitetsmuligheder. For alle aldre findes der skønne attraktive fristelser, så en ferie i Harerenden kan nærmest ikke gå galt uanset vejr og vind.
Huset ligger på en næsten plan naturgrund på Nordjyllands højest beliggende klit i området bag Møllebakken. Grunden er hovedsageligt bevokset med græs, marehalm og hyben. Bortset fra en kant rundt om huset og en lille græsplæne til boldspil er grunden vedligeholdelsesfri. Der er kun trafik af de øvrige beboere i området. Vil man på stranden skal man lidt nordpå til den lille købmandsforretning, og centrum af Lønstrup er bare 10 minutters gang mod sydvest. Der er en stor træterrasse mod sydvest, der er smukt indhegnet med stakit for at give læ og privatliv. Desuden en skøn indhegnet morgenterrasse i træ mod øst. I øvrigt er der en flisebelagt terrasse mod vest og en del flisebelægning foran huset.
Ejendommen er et rødmalet træhus med hvide vinduer, inddækninger og stafferinger. Taget er i cementsten. Indvendigt er der lyse, ludbehandlede trævægge og -lofter med hvidmalede detaljer. Lofterne går til kip og giver et dejligt rummeligt indtryk. Gulvene er dels parketgulve, dels plankegulve - og med klinker i køkken og vådrum. I gavlene er der ekstra vinduer op til kip, hvilket giver et fantastisk lysindfald. Indretningen er smagfuld med cognacfarvede og sorte lædermøbler, nyt og gammelt i en smuk blanding, skabslåger i en lys brun træsort i både køkken og bad og enkle soverum med kønne detaljer i samme træsort. Det ene badeværelse har toilet, bruseniche, bidet, vaskesøjle og et kønt skabsarrangement omkring håndvasken. Det andet badeværelse har toilet, bruser og skabsarr. ved håndvasken. Der er 2 værelser med dobbeltseng og et tredje soverum med dobbeltseng og en ekstra overkøje. Desuden er der en lille alkove i stuen, hvor der er et par ekstra sovepladser, hvis behovet skulle opstå.
Huset udlejes gennem Sol og Strand og har et udlejningspotentiale i omegnen af 80-90.000 ved fuld dispositionsret for udlejningsbureauet.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.