Kystvejen 114, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.945.000
Udbetaling: 100.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.144
Netto ekskl. ejerudg.: 7.108
Ejerudgift pr. md. 2.238
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 41 m2
Grundareal: 770 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 2 / 1
Byggeår: 1940
Ombygningsår: 1989
Sagsnr. FH4282

HAVUDSIGT

Harerenden er et bølgende landskab lige nord for Lønstrup. Her ligger husene idyllisk mellem hinanden i ekstensiv natur, og rigtig mange har havudsigt eller havkig. Fra denne ejendom er der fin havudsigt, både fra stuen og fra grunden, som er på 770 m2. Mod syd finder man Lønstrups centrum med gode butikker, supermarked, caféer, restauranter og en del gallerier og kunsthåndværkere, der har åbne værksteder, hvor man kan kigge kunstneren over skulderen mens han/hun arbejder.
Området ligger bare 15 km fra Hjørring med gode shoppingmuligheder og tilslutning til E39, og så er man jo i nærkontakt med hele landet, for der er kun lige godt 2 timer til Århus. Der er store attraktioner i nærheden, Nordsøen Oceanarium i Hirtshals er bare 25 minutter væk, Fårup sommerland en halv times tid mod syd og lige syd for Lønstrup er der stadig adgang til resterne af kirkegården ved den nu fjernede Mårup Kirke. Et par kilometer længere sydpå kan man gå ud til det "genopstandne" Rubjerg Knude fyr. Det var i drift i 70 år, men blev slukket i 1969, fordi det ikke kunne ses fra havet på grund af sandflugt. Sandflugten blev ved, og efter nogle år var klitten vandret forbi, så fyret igen kunne ses fra havet. Det blev i efteråret 2019 flyttet 70 meter tilbage fra skrænten - under stor mediebevågenhed - og kan nu blive stående de næste 30-40 år, regner man med.
Huset er et ældre sommerhus, der har tjent for en hel familie i mange år. Det er oprindelig et murstenshus, og tilbygget med træ. Der er ikke mange sovepladser, men det har fungeret med at slå et telt op i haven, når der var flere beboere. Der er et separat soverum med dobbeltseng og desuden en sovesofa i stuen. Herudover køkken og stue i et, entré og badeværelse med bruser. Der er fin havudsigt fra stuevinduet og terrassen. Vil man bygge nyt, kan der bygges max 77 m2, da det højst er tilat at bygge 10 % af grundens størrelse.
På den lavereliggende del af grunden er der garage og yderligere parkeringsplads. Der er en trappe med 8-10 trin mellem de to niveauer.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.