Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Rådyrvej 10, Nr. Lyngby 9480 Løkken

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.345.000
Udbetaling: 70.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 5.469
Netto ekskl. ejerudg.: 4.797
Ejerudgift pr. md. 2.041
Beliggenhedsby: Nr. Lyngby
Boligareal: 71 m2
Grundareal: 2266 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2003
Ombygningsår:
Sagsnr. FH3948

Nørre Rubjerg ligger 3-4 kilometer syd for Lønstrup, tæt ved den vej, der går ud til Nørre Lyngby. Afstanden til stranden er knapt et par kilometer, men med et par cykler i sommerhuset kan man hurtigt komme ned og få sin morgendukkert. En magelig gåtur til Nørre Lyngby tager omtrent tyve minutter. Ejendommen her ligger i et næsten fuldt udbygget sommerhusområde, hvor træerne er vokset godt til, så der er god læ omkring huset.
Lønstrup er en af de få badebyer langs vestkysten, der har bopælspligt i byens centrum. Derfor er mange forretninger også åbent hele året. Byen har mange tøjbutikker og kunsthåndværkere, ligesom der er et fint udbud af caféer og restauranter.
 
Grunden:
En plan grund med randbeplantning af høje graner og en del løvtræer. Det meste af grunden er græsbevokset og giver god plads til boldspil, men ønsker man ikke så stor en græsplæne, er det bare at begrænse det område, der klippes. I løbet af få år vil de vilde blomster få overtaget, eventuelt kan man plante lidt gyvel, havtorn eller klitrose. Det er en god idé at plante bærbuske eller andet, der kan give føde til vildtet, som ofte kommer helt tæt på huset. Det er både harer, fasaner, agerhøns og rådyr, man kan have fornøjelsen af - som oftest dog i skumringen.
 
 
Boligen:
Gråmalet sommerhus med tag i fibercement, hvide døre, vinduesrammer, udhæng og tagrender. Langs syd- og vestsiden af huset er der træterrasser, der er hævet et trin over græsplænen.
Indvendigt er der næsten overalt lofter til kip. Lofter og vægge er i lyst, ludbehandlet træ og gulvene er lyse plankegulve.
Huset består af en stor opholds- og spisestue i åben forbindelse med køkkenet. Indretningen er enkel og tidløs, med lædersofaer og lyse træmøbler. Køkkenet er med hvide skabe og en lys marmorlignende laminatbordplade. Der er 3 soverum, et med dobbeltseng, et med 2 enkeltsenge og et med 4 køjer. Badeværelset har klinkegulv, bruseniche, toilet og håndvaskarrangement med skabe samt vaskemaskine.
Fra stue og køkken er der adgang til terrassen mod syd og fra stuen også til den delvist overdækkede terrasse mod vest.
Udlejning:
Ved fuld udlejning vil huset kunne indbringe omkring 30-40.000 i lejeindtægt før skat.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.