Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Soldugvej 3, Tversted 9881 Bindslev

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.845.000
Udbetaling: 95.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.367
Netto ekskl. ejerudg.: 6.937
Ejerudgift pr. md. 2.461
Beliggenhedsby: Tversted
Boligareal: 133 m2
Grundareal: 1338 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 6 / 1
Byggeår: 1993
Ombygningsår:
Sagsnr. FH3999

Tversted ligger dejligt ved Tannisbugten. Stranden vender mod nord og den er så bred, at alle kan finde en plads, uanset om man har bilen med på stranden eller ej. Fra sommerhusområdet her øst for centrum fører der mange stier ned gennem klitområdet, så man behøver ikke gå ad vejene for at få sin morgendukkert.
Tversted kaldes i folkemunde for "Bette-Skagen", fordi stemningen minder om Skagen, bare med mindre trafik. Byen har en stor campingplads med mange aktivitetsmuligheder, bl.a. vandland og minigolf, og i "Den blå Iskiosk" ved nedkørslen til stranden kan man købe Danmarks største isvaffel.
 
Grunden:
Grunden er en let kuperet klit-/naturgrund med bevoksning af græs, marehalm og enkelte pletter af gråris. Der er ikke meget græs at slå, så man kan hurtigt få vedligeholdelsen overstået.
 
Boligen:
Denne ejendom er et stort, gråmalet sommerhus med indendørs pool. Udhæng, døre, vinduesrammer og enkelte bygningsdetaljer er hvide og taget er i cementsten med inddækkede tagrender.
Indvendigt har værelserne trægulve, mens resten af huset har klinkegulve med gulvvarme. Vægge og lofter er i lyst træ med hvide lister, undtagen i badeværelserne, hvor alt er hvidt, og den del af væggene er muret op og vandskurede.
Husets centrum er den store opholdsstue, der står i åben forbindelse med køkkenet og har glimrende indsigt til poolrummet. Køkkenet er stort og flot med hvide skabe, lysegrå laminatbordplader og greb i børstet stål. Det indeholder naturligvis alle bekvemmeligheder. Opholdsafdelingens store brændeovn kan hurtigt varme rummet op, hvis solen skulle svigte en gang imellem.
Der er 4 soverum i huset. De 2 af værelserne har dobbeltseng, det tredje har 2 køjesenge og det fjerde har 2 køjesenge og en enkeltseng. Over 2 af værelserne er der en hems, der kan give et par ekstra sovepladser.
Det store badeværelse har et flot skabsarrangement omkring håndvasken, bruseniche og adgang til sauna. Det lille badeværelse har bruseniche og et lille skabsarrangement. Poolrummet har en lille vandrutschebane og en topersoners spa.
Et teknikrum til vedligeholdelse af poolen har adgang udefra. Huset opvarmes med el og 2 varmepumper.
Udlejning:
Huset udlejes gennem DanCenter og man kan forvente en indtjening på 100-120.000 for denne ejendom.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.