Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Julivej 8, Nørlev Strand Syd 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.890.000
Udbetaling: 145.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 11.708
Netto ekskl. ejerudg.: 10.273
Ejerudgift pr. md. 2.236
Beliggenhedsby: Nørlev Strand Syd
Boligareal: 89 m2
Grundareal: 1250 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1993
Ombygningsår:
Sagsnr. FHE4487

SOLGT

Nørlev Strand er et fint ferieområde. Allerede når man kommer til nedkørslen fra indlandsklitten kan man næsten mærke skuldrene synke et par millimeter, og man kommer i feriestemning - for hele området udstråler hygge, sommer og afslapning. Fra området er der cirka et kvarters kørsel til Hjørring, og umiddelbart øst for Hjørring rammer man E39, som giver hurtig adgang til resten af landet - der er faktisk kun 2 timer til Aarhus. Som udgangspunkt for udflugter ligger Nørlev også godt. Allerførst er der Skallerup Seaside Resort, der tilbyder badeland, romersk bad og wellnesscenter, boldbaner, tennis, aktivitetshal, restaurant, købmand, junglesti, mountainbikerute, besøgslandbrug og masser af aktiviteter året igennem. Derefter har vi shoppe-muligheder i Hjørring, Lønstrup og Hirtshals, og så er der attraktioner som Nordsøen Oceanarium, Fårup Sommerland, Tornby gamle Købmandsgård, Tversted, Skagen, Ørnereservatet...
Området foran indlandsklitten her i Nørlev er rimeligt plan, når vi er syd for Nørlev Strandvej, og det gælder også for grundstykket her. Der er bevoksning med hyben og andre lave vækster samt lidt græs og grunden er stort set vedligeholdelsesfri. Frem for alt, så er der ikke træer eller bevoksning, der kan tage havudsigten, og det er ikke bare et lille havkig, der er her, men en rigtig flot havudsigt, både fra stue, køkken og den ene terrasse. Terrassen mod øst har morgensol, og i løbet af dagen kan man følge solen rundt om huset, til den går ned.
Det gråmalede hus er i kraftigt træværk og har listepaptag med zinktagrender og hvide inddækninger, ligesom døre og vinduer er hvide. Træterrasserne fremstår let afblegede i solen, men i rigtig god stand. Indvendigt finder man et stort køkken/alrum med god plads til hele familien. med tre trin op er der adgang til husets stue, der har vinduer til tre sider - og den gode havudsigt. Der er 3 soverum, hvor der i de to rum er dobbeltsenge og i det tredje 2 enkeltsenge. Derudover er der en hems med god ståhøjde og indrettet med 2 sovepladser - og i øvrigt også god udsigt. Huset har et toilet og desuden et stort badeværelse med bruser, spa og sauna. Med adgang fra den overdækkede terrasse er der adgang til et udhus, hvor der er plads til havehynder og -møbler.
Huset opvarmes med el, men for at spare på strømmen er der installeret både en varmepumpe og et solfangeranlæg. Midt i stuen er der en brændeovn, som er anbragt i en stor muret skorsten. Når brændeovnen har varmet murværket op, så holder det en god temperatur rigtig længe - lidt a la en masseovn.
Ejendommen udlejes gennem Feriepartner Lønstrup og burde ved fuld udlejning kunne generere en indtægt på op til 120.000 om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.