Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Vester Klitvej 11, Tversted 9881 Bindslev

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.985.000
Udbetaling: 100.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.412
Netto ekskl. ejerudg.: 7.344
Ejerudgift pr. md. 2.644
Beliggenhedsby: Tversted
Boligareal: 99 m2
Grundareal: 2864 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 2
Byggeår: 1992
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4147

Solgt!

Her befinder vi os i noget af det mest populære område overhovedet i Tversted. Vi har en fantastisk flot hvid badestrand, Tversted Søerne, Klitplantagen, en ovenud smuk natur, et hav af gode gang og cykelstier. Herudover prima trafikforbindelser med Motorvej næsten til døren.
 
Huset ligger pragtfuldt for enden af vejen, ugenert og uden forbigående trafik. Der er tale om en naturgrund, let kuperet og med en ekstensiv vegetation og dermed ingen vedligeholdelse.
Huset er opført af Dan-Flex huse i Hjørring. Efter min bedste overbevisning noget af det ypperste håndværk der præsteres i vores områder. Dette ses bl.a. af at der rundt i huset på vægge, lofter etc. ikke findes skyggelister, som jo skal dække brædder der ikke er skåret korrekt i smig eller er for lange eller korte.
 
Bygningen er i øvrigt opført i solidt sortmalet træværk en på to, hvide udhæng og termovinduer samt sort cementsten tegltag. Der er anlagt skønne og store terrasser rundt huset på øst, syd hvor del heraf er overdækket og vest siden ligesom der er opført carport og depot rum alt i samme stil.
 
Boligen rummer al den komfort der kan tænkes, herunder gæstetoilet, stor børnehems, spa, sauna, hævet opholdsstue med brændeovn og i øvrigt panoramavinduer i både spise og opholdsafdelingen. Funktionelt køkken med alt i bekvemmeligheder.
 
Boligens indretning fremgår af vedlagte plan.
 
Såfremt huset ønskes udlejet og stilles til fuld rådighed overfor udlejningsbureau, vil der efter de har fået deres provision og at der i øvrigt er indgået en optimal udlejningsaftale, kunne forventes ca. 75 til 85.000,00 i årlig lejeindtægt før skat.
 

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.