Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Finhvalvej 4, Nr. Lyngby 9480 Løkken

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.895.000
Udbetaling: 95.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.063
Netto ekskl. ejerudg.: 6.950
Ejerudgift pr. md. 2.030
Beliggenhedsby: Nr. Lyngby
Boligareal: 103 m2
Grundareal: 1429 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2016
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4564

NYHED!

Særpræget arkitektur - og havkig.
Her i Nr. Lyngby er der masser af frisk luft og ikke ret langt til vandet. Der er 5-6 minutters gang til nedkørslen til stranden, og næsten samme afstand til sommerkøbmanden og den lille, hyggelige kro, Fisher's Rest, hvor man en gang imellem kan købe varm mad. Restauranten på Hotel Lyngby Mølle har også åbent - i hvert fald om sommeren. Der er i øvrigt indkøbsmuligheder i Løkken og Lønstrup, der begge ligger i ca. 10 minutters afstand i bil. på vej til Lønstrup passerer man Rubjerg Knude Fyr, der i 2019 blev flyttet ca. 70 meter væk fra skrænten - et job, som Murer-Kjeld fra Lønstrup blev verdenskendt for.
Grunden er plan og græsbevokset. Langs vejen ligger der en række kampesten og indkørslen er belagt med granitskærver. Der er træterrasser, som til dels er indhegnet, hele vejen rundt om huset.
Huset skiller sig ud i kraft af sin arkitektur. Der er fladt paptag, højtsiddende vinduer giver privatliv fra nogle vinkler og panoramavinduer giver godt udsyn, hvor det kan forventes - nemlig i retning af havet. Der er højt til loftet, og i det centrale køkken/alrum er der endda endnu højere til loftet med en overbygning med vinduer til flere sider. Der er 3 soverum og 2 badeværelser. Det store badeværelse har 2 brusere, så familien kan gå i bad samtidigt. Køkkenet overrasker med hvidevarer i rustfrit stål og låger i sort højglans.
Husets primære varmekilde er en luft-til-luft varmepumpe og ejendommen er tilkoblet kommunal kloak.
Der har allerede været fremvisninger på denne ejendom, så her skal man ud af starthullerne med det samme. Det er et rigtig godt hus til prisen.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.