Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Middagsvej 3, Skallerup Klit 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.325.000
Udbetaling: 120.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 9.727
Netto ekskl. ejerudg.: 8.492
Ejerudgift pr. md. 2.272
Beliggenhedsby: Skallerup Klit
Boligareal: 98 m2
Grundareal: 1416 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1985
Ombygningsår: 2019
Sagsnr. FH4452

NYHED - købsaftale underskrevet

Havudsigt og den helt rigtige sommerhusstemning kun 120 meter fra stranden placeret ugeneret mod fredet naturområde.
Vi befinder os i Skallerup Klit, hvor centerbygningen i det store feriecenter, Skallerup Seaside Resort, ligger bare 7 minutters gang sydpå. Her er alt, hvad familien kan begære, om det er badeland og saunagus, badminton og fitness, bowling, købmand, restaurant eller wellness. Så skulle vejret drille en dag, er mulighederne mange indenfor kort afstand. Der er få kilometer til Lønstrup med guld- og sølvsmede, gallerier, glaskunstnere og -blæsere, keramikere, modetøj og restauranter. En gåtur langs Vesterhavet tager dig hele vejen derind.
Grunden er svagt kuperet og udlagt med græs og lave bevoksninger af gråris, hybenroser o.l. Der er slået græs rundt om huset, så der er plads til boldspil eller vandkamp. De indhegnede terrasser på tre sider af huset giver altid mulighed for at finde en krog med læ. Terrasserne mod syd og vest giver oven i købet en virkelig dejlig udsigt ud over havet i dagtimerne og fantastiske solnedgange. Udsigt over havet har du også, når du laver mad i det moderne køkken, eller når du i alrummet sidder ved spisebordet eller blot ligger på slagbænken under det nye, smukke vinduesparti, hvorfra huset fyldes med det helt særlige lys, som kun findes ved Vesterhavet. Havudsigten har du selvfølgelig også fra stuen, hvor en stor pejs skaber den helt rigtige sommerhusstemning.
Det gråmalede sommerhus har eternittag og hvide sprossede vinduer. Huset er klinkbygget og virkelig velholdt. Opvarmningen er el, varmepumpe og brændeovn. I 2019 har huset fået en god overhaling og alt står helt skarpt. Et nybygget udhus er indrettet til anneks på ca. 12 m2. Dette er endnu ikke registreret på BBR-meddelelsen.
Boligen er indrettet med lyse trægulve, hvide trævægge og ludbehandlede trælofter. Møbleringen er smagfuld og præget af dansk design. Se i øvrigt indretningen af boligen på billederne og grundplanen for mere info.
Ved udlejning gennem Feriepartner Lønstrup er den forventede lejeindtægt over kr. 100.000 pr. år.
Huset er på almen vandforsyning og har eget nedsivningsanlæg/trixtank til spildevand.
~

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.