Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Oktobervej 3, Skallerup Klit 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 775.000
Udbetaling: 40.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 3.545
Netto ekskl. ejerudg.: 2.936
Ejerudgift pr. md. 2.248
Beliggenhedsby: Skallerup Klit
Boligareal: 57 m2
Grundareal: 2180 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1969
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4206

NYHED

Skallerup Klit er et rendyrket sommerhusområde, der er stort set fuldt udbygget. Da der nu er ved at blive etableret hård kystsikring, er der virkelig gode fremtidsudsigter for området. Man kan komme til denne adresse via Skallerup Strandvej og Nørlev Strandvej.
Turistmagneten i området er Skallerup Seaside Resort. Her er der aktiviteter for alle, både børn og voksne, lige fra tennishal over besøgslandbrug til romersk bad og tropisk vandland.
Nogle få kilometer mod sydvest ligger Lønstrup med gode forretninger, mange kunstnere og kunsthåndværkere, gallerier og restauranter, og lidt længere væk har vi både Hjørring og Hirtshals med shopping, kulturoplevelser, jernbane og gode bus- og togforbindelser, ligesom der bare er 10-12 km til E39.
Grunden er stort set plan og udlagt med græs og lidt bevoksning, mest af hyben. Man kan sagtens nøjes med at slå græs lige rundt om huset, så der er plads til et spil kroket eller vikingespil. Det vil oven i købet give rum til vilde blomster og måske sommerfugle og lærker, og det er jo "ikk' så ringe". De indhegnede terrasser giver god mulighed for at finde en krog med både læ og sol.  Der er i øvrigt et fint havkig fra en del af grunden.
Ejendommen er et brunmalet bjælkehus, der fremstår i stort set original stil med faste skabe fra opførselsåret og tæpper på gulvene overalt undtagen på badeværelset, der har flisegulv. Der er lofter til kip og hyggelig møblering. Indretning og materialevalg ses i øvrigt af billeder og plantegning.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.