Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Bævervej 37, Nr. Rubjerg 9480 Løkken

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.785.000
Udbetaling: 90.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.152
Netto ekskl. ejerudg.: 6.759
Ejerudgift pr. md. 1.998
Beliggenhedsby: Nr. Rubjerg
Boligareal: 81 m2
Grundareal: 2945 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2002
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4174

Dette skønne og sjældent  velbeliggende  fritidshus ligger i det populære Nr. Rubjerg lidt syd for Lønstrup. Nr. Rubjerg er beliggende i trekanten mellem Løkken, Hjørring og Hirtshals og med motorvej nærmest til døren. Samtidig finder man Skallerup Seaside Resort kun 15 min. kørsel fra ejendommen.
Nr. Rubjerg er kendt for at være skovrigt, at have  1. kl. læ- og solforhold og at husene ligger ganske ugenert - typisk på store grunde. Der er endvidere ganske få hundrede meter til Vesterhavet og stranden.
Lønstrup er karakteriseret af høj kvalitet, gode souvenirforretninger og helt traditionelle detailforretninger. Der findes mange arbejdende keramiske værksteder, smykkekunstnere, glaspustere, gallerier og flere skønne restauranter,stort supermarked med meget mere.  Den lille lystfiskerhavn har med flere lystfiskerbåde mulighed for at købe friskfanget fisk og ikke mindst en helt særlig og køn natur omkring den lille havn. Vinterbaderne mødes jævnligt på stranden om morgenen. Vi har den pragtfulde Lønstrup Klint, der ligger ca. 40 meter over havets overflade og som strækker sig forbi resterne af Mårup Kirke og til den meget spektakulære Rubjerg Knude, med det nyrenoverede udsigtstårn. En formidabel udsigt over land og hav. Knuden besøges årligt af op til 350.000 personer.
Huset der ligger helt ugenert, er beliggende op til et enestående ubebygget og fredet område med helt enestående udsigtsvidder. Dejlig velholdt og rummeligt hus på en skøn skøn naturgrund. Det er en helt suveræn oplevelse at opholde sig i og omkring dette hus. Store solterrasser og prima sol- og læforhold. Et solidt og velopført sommerhus og det samme kan siges om det fritliggende anneks. Der er mange lækre detaljer og faciliteter hvoraf fremhæves: Lune og kønne plankegulve, praktisk flot køkken, stor og flot brændeovn, et rigtigt lækkert badeværelse med brus samt overdækket solterrasse hvor sommeraftenerne let kan forlænges nogle timer.
Indretning - se vedlagte farvelagte plan.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.