Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Martsvej 10, Skallerup Klit 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.275.000
Udbetaling: 65.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 5.946
Netto ekskl. ejerudg.: 4.885
Ejerudgift pr. md. 1.721
Beliggenhedsby: Skallerup Klit
Boligareal: 47 m2
Grundareal: 1250 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1972
Ombygningsår:
Sagsnr. FH3756

SOLGT

Landskabet i Skallerup Klit med indlandsklitten er noget helt særligt. Klitterne blev skabt helt tilbage i 1500-tallet, og i dag ser vi de fantastiske klitter som skarpe iøjnefaldende græs- og hjælmeklædte høje med buske af ene, hvidtjørn, havtorn og marehalm. Fredelige og imødekommende kreaturer græsser i klitterne og indbyder dig til et område med masser af dejlige naturoplevelser for hele familien.
 
 Sandstranden og Vesterhavet er også betydningsfuldt og kendetegnende for området, og du vil have mulighed for at gæste det attraktive og oplevelsesrige feriecenter "Skallerup Klit" som ligger mindre end 500 meter fra huset. Skallerup Klit er flere gange kåret til Danmarks bedste feriecenter.
 
 Grund:
 Dejlig grund på 1.250 m2 i første række til den flotte havudsigt langs kysten.
 Vesterhavet med dets lækre hvide sandstrand er ikke mere end et stenkast fra huset. Dejlig indhegnet træterrasse mod syd og øst.
 Grunden kræver et minimum af vedligeholdelse.
 
 Boligen:
 Dejligt sommerhus med et boligareal på 43 m2. Huset er opført i træværk, hvor der de seneste år er opsat ny beklædning med ekstra isolering og nyt listepaptag. Vinduer og døre er i plast. Godt udnyttet boligareal som indeholder: Entre med adgang til husets badeværelse med brus. Stue og køkken i åben forbindelse og med loft til kip. Her er sofaafdeling, spisebord, nyere brændeovn og udgang til sydterrasse. Køkken med de nødvendige hvidevarer, under- og overskabe.
 Fra stue og køkken er en fantastisk flot havudsigt. Huset har i alt 3 værelser med 6 sovepladser. Fra alle værelser kan man ligeledes vågne op til den flotte havudsigt.
 Et charmerende og indbydende hus med flot havudsigt, og med en beliggenhed tæt på strand, feriecenter, indkøb og Lønstrup By.
 
 Udlejning:
 Huset er ikke tilmeldt udlejning, men har et udlejningspotentiale på kr. 40-50-000,- til ejer.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.